Spears, Brown'a Ateş Püskürdü!

Şarkıcı, Stranger Things yıldızının yorumlarından pek etkilenmişe benzemiyor

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Britney Spears, Millie Bobby Brown'ın bir biyografik bir filmde kendisini oynamak istediğine dair yorumlarına görünüşe göre ateş püskürdü.

Stranger Things'in 18 yaşındaki oyuncusu, pazartesi günü (7 Kasım) The Drew Barrymore Show'a katılarak "...Baby One More Time" solistini canlandırmak istediğini söylemişti.

Spears'ın hikayesinin "kendisine hitap ettiğini" düşündüğünü ifade eden Brown, "Halkın gözü önünde büyümek, videolarını izlemek, gençken verdiği röportajları izlemek" diye eklemişti.

Oyuncu sözlerine, "Yani, aynı şey senin için de geçerli, kelimeler için çırpınışını görüyorum" diye devam etmişti.

Onu tanımıyorum ama fotoğraflarına baktığımda, onun ve sadece onun hikayesini doğru şekilde anlatabileceğimi hissediyorum.

Öte yandan Spears, Brown'ın önerisinden pek etkilenmişe benzemiyor.

Brown'ın yorumlarının viral olmasından kısa bir süre sonra paylaştığı yeni bir Instagram gönderisinde Spears, "İnsanların benim hayatım hakkında film yapmak istediklerini duyuyorum... dostum ben ölmedim !!!" diye yazdı.

Paylaşımın başka bir yerinde de ailesini ve 2021'e kadar 12 yıl boyunca vesayet altında tutulmasını sertçe eleştirdi.

"Müjde, müjde !!! Hâlâ nefes alıyorum... Bana hayat veren iki kişinin, hayatımı elimden alan aynı iki kişi olması çok komik... ama tahmin edin ne oldu !!! Hayattayım ve tekrar nefes alıyorum !!!" diye yazdı.

Spears ayrıca bu hafta paylaştığı Instagram gönderilerinin sayısından "utandığını" söyledi.

Brown yakın zamanda, Enola Holmes 2'deki rol arkadaşı 39 yaşındaki Henry Cavill'in, arkadaşlıklarına "çok katı" sınırlar koyduğunu açıklamıştı.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz