SoundCloud 'Fans'ı Başlatıyor!

SoundCloud sanatçılara, yeni bir uygulama başlatıyor...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

SoundCloud sanatçılara, onların en sadık dinleyicilerini tanımlayan ve daha sonra hizmet aracılığıyla mesaj gönderebilecekleri verileri kullanmalarına olanak tanıyan yeni bir uygulamayı başlatıyor.

“Fans/Hayranlar” olarak adlandırılan ve artık Sanatçılar için SoundCloud’da bulunan özellik, sanatçıların platformun özel verilerinden yararlanmalarına ve en ilgili dinleyicilerini yorumlar, dinleme davranışı, paylaşım alışkanlıkları ve konum gibi faktörlere göre sıralamasına olanak tanıyor.

Sanatçılar, SoundCloud’un önceden var olan mesajlaşma özelliğini kullanarak, özel bağlantılar aracılığıyla gelecek albümlerinin ön izlemelerini paylaşmak için hayranlara doğrudan mesaj gönderebilirler.

SoundCloud, sanatçılarla iletişim kurmak istemeyen kullanıcılar için bu özelliği devre dışı bırakma seçeneği olduğunu belirtiyor.

Platform, beta sürümünde olan özelliğin yaklaşık 10.000 sanatçıyla altı haftalık deneme testini yürütüyordu. Fans özelliğini şu andan itibaren premium Next Pro katmanında bulunan 50.000 sanatçıya daha açıyor.

SoundCloud tarafından sağlanan verilere göre, platform şu anda 40 milyondan fazla içerik oluşturucudan 320 milyondan fazla parçaya sahip ve 193 ülkede faaliyet göstermektedir.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz