Sosyal Medyada Olay Yaratan Gökhan Çıra'nın İfadesi Alınacak!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'nın 2 yaşındaki çocukla yaptığı paylaşımı nedeniyle savcılıkça ifadesinin alınmasına karar verildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Dokuz yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatı ile kadın olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra'nın evlat edindiği iddia edilen kız çocuğuyla verdiği fotoğraflar sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Son olarak kucağında 2 yaşındaki çocukla verdiği pozu Instagram'da paylaşan Gökhan Çıra'ya tepki yağmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak soruşturma başlatılmasını ve çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bu talep doğrultusunda soruşturma başlatıldı. 

Soruşturma kapsamında Gökhan Çıra'nın "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan ifadesinin alınmasına karar verildi. 

Soruşturmada, mağdur çocuk S.S.Ç. hakkında alınan raporda, evde bakımını yapan kişilerce bakımına devam edilmesi gerektiği kaydedildi. 

"UZAKLAŞTIRILSIN"

Mağdur çocuğun durumu ve gelişimine uygun düşecek şekilde çocuk mahkemesinden danışmanlık tedbiri istenmesine karar verilirken, Gökhan Çıra'nın bir süreliğine uzaklaştırılmasının da aile mahkemesinden talep edileceği belirtildi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz