Sony Music ve Lionel Messi’nin İşbirliği!

Sony Music, Arjantinli futbol yıldızından ilham alan bir animasyon dizisi için Lionel Messi ile işbirliği yaptığını duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sony Music, Arjantinli futbol yıldızından ilham alan bir animasyon dizisi için Lionel Messi ile işbirliği yaptığını duyurdu.

Şu anda geliştirilme aşamasında olan dizi bir video oyun dünyasında Messi’yi, seyahat ederken engellerle karşılaşan bir çocuk olarak tasvir edecek. Dizide, Sony Music Entertainment sanatçıları ve bestecilerinin çocuklar ve ergen gençler düşünülerek üretilmiş orijinal müzikleri yer alacak.

Messi, “Çocukluğumdan beri animasyon dizilerini her zaman sevmişimdir ve çocuklarım da animasyon karakterlerinin büyük hayranlarıdır. Bir animasyon projesinde yer almak beni mutlu ediyor çünkü hayallerimden birini gerçekleştiriyorun” diye konuştu.

Dizi İngilizce, İspanyolca ve diğer birkaç dilde sunulacak. Sony Music’in Premium İçerik Bölümü, Leo Messi Management SL ile ortaklaşa geliştirme ve dağıtımı denetleyecek.

Rosario doğumlu Messi, küresel bir spor ikonu ve bugüne kadar yedi Ballon d’Or ödülü, altı FIFA Dünyada Yılın Oyuncusu ödülü, altı Altın Çizme ve iki Dünya Kupası Altın Topu kazanan tek sporcu. Kısa bir süre önce Messi, Arjantin’i Aralık 2022’de bir Dünya Kupası galibiyetine götürdü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz