Somali Cumhurbaşkanının Oğluna Kamu Davası Açıldı!

Gazeteci Alican Uludağ, son gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Somali Cumhurbaşkanının oğlu Muhammed Hassa Sheikh Mohamud'a kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olmaktan dava açıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Somali Cumhurbaşkanının oğluna Yunus Emre Göçer’e çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesi ile kamu davası açtı.

Gazeteci Alican Uludağ, son gelişmeyi sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu:

“İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, moto kurye Yunus Emre Göçer'e çarparak ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanının oğlu hakkında kamu davası açtı.”

NE OLMUŞTU?

İstanbul’da 30 Kasım günü meydana gelen bir trafik kazası bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. Avrasya Tüneli çıkışında bir otomobil, seyir halindeki motosiklete arkadan çarptı. Kazada motokurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetti. Motokuryeye arkadan çarpan arabayı kullanan kişinin Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu olduğunun ortaya çıkması ise tartışmaları beraberinde getirdi. Kaza sonrası hazırlanan ilk raporda suçlu olarak hayatını kaybeden motokurye gösterilirken, diplomatik plakası olan aracı kullanan Somali Cumhurbaşkanının oğlu ise serbest bırakıldı. Hazırlanan ikinci raporda suçlu olarak Somali Cumhurbaşkanın oğlu olduğu belirtilirken savcılığın yakalama kararına rağmen şüphelinin yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz