Simpsonlar, Kahramanmaraş Depremini Önceden Bildi mi?

Dünyadaki pek çok felaketi önceden işleyen ABD yapımı dizi The Simpsonlar'da bir altyazı var ki görenler resmen şoke oldu.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık iki büyük depremin ardından binlerce canımızı yitirirken, 11 ilde yıkım meydana geldi. ABD yapımı dizi The Simpsonlar'ın bir bölümünde altyazıyı görenler büyük şaşkınlık yaşadı. 

Söz konusu çizgi dizide depreme ilişkin bir söylem yer almazken bir bölümde Türk bayraklı geminin görülmesi ve Kahramanmaraş ifadesinin net bir şekilde yer alması iddiaların çıkış noktasını oluşturdu.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı 16. sezonun “Mobile Homer” isimli 13. bölümünü sosyal medyadan paylaşarak popüler dizinin Kahramanmaraş depremini önceden bildiğini iddia etti. 

Paylaşımlara konu olan videoda, Bart ve Lisa Simpson araçlarıyla giderken bir kaza anında gemiye düşüyorlar. Geminin Türk bayraklı olduğu görülüyor ve gemi kaptanı, “Kuzeyde Bir Yer” isimli dizinin DVD’lerini Kahramanmaraş’a yetiştirmek zorunda olduğunu ifade ediyor. Bölümün devamında ise deprem ve deprem yardımlarına ilişkin herhangi bir ifade bulunmuyor. Bu altyazıyı görenler ise şaştı kaldı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz