Selçuk Tepeli, Haluk Levent'ten İstediği Randımanı Alamadı!

Haluk Levent, Fox TV'de Selçuk Tepeli'ye konuk oldu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Selçuk Tepeli'nin canlı yayın konuğu olan Haluk Levent, Tepeli'nin yönlendirici sorularına çok takılmadan şunları söyledİ:

'Bizler burada yaraları sarmak için varız. Burada çok STK var. Bizden daha çok çalışanlar da var. Bizim farkımız, İzmir depreminde de olduğu gibi, burada uzun süreli kalmak. Burada da uzun süre kalacağız. Biz polisimiz, askerimiz ve AFAD'la birlikteyiz.

Biz hiçbir tartılmanın içinde değiliz. Bir iki tweet tartışma çıkartıyor. Bizde günlük siyasi hareket yok. Onun için hem muhalefetle hem iktidarla birlikte çalışabiliyoruz. Buraya ve diğer illere konteyner kentler kuracağız. Bunun için hazırlık yapıyoruz. 1999 Depreminde bir hata yapıp binlerce çadır kurmuştum. Onlar yanıp gitti. Bu sefer konteyner kentler kuracağız. Ziyan olmayacak.'

Haluk Leven, SelçukTepeli'nin gelen çok miktarda bağışı yönlendirecek, yönetecek kapasiteniz var mı sorusuna ise şöyle cevap verdi:

'Geçtiğimiz senelerde orman yangınlarıyla ilgili aynı çalışmaları yapmıştık. Bununla ilgili profesyonel çalışma organizasyonuna ihtiyacımız var. İki denetim şirketiyle anlaştık. Satınalmalarda da Türkiye'nin en büyük mali üşavirlik kurumuyla çalışacağız. 

Bağışların toplam miktarı 1 Milyar TL'yi geçti. Valiliklerle protokoller yapıyoruz. Herkes müsterih olsun.'

Selçuk Tepeli'nin istediği cevapları alamaması neticesinde konuyu uzatması ve dolambaçlı sorması sonrasında 'Sayın Tepeli, burası çok soğuk, istersen yayını bitirelim' ifadesi Haluk Levent'in yayını bitirme cümlesi oldu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz