Seda Sayan İstedi, Safiye Soyman Yaptırdı!

Soyman'a "Lolita Lift" ameliyatı yapıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Estetik ameliyatlarını sık sık paylaşan Seda Sayan bu kez yakın dostu Safiye Soyman'ı estetikçisine götürdü. Soyman'a "Lolita Lift" ameliyatı yapıldı. İşte Safiye Soyman'ın son hali...

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile melektaşı Safiye Soyman ayrılmaz bir ikili oldu. Birbirlerine methiyeler dizen iki yakın dost geçirdikleri ameliyatlardan sonra birbirlerine benzetildi.

Seda Sayan yakın dostunu ikna edip estetikçisine götürdü.

Lolita Lift ameliyatı adı verilen operasyonla boynunu gerdiren Soyman, o anları sosyal medya hesabından yayınlayarak "Seda Sayan kankam baskın yaptı merak etti o da çok beğendi" dedi.

Daha önce göz kapağı ameliyatı olan Safiye Soyman, şimdi de Seda Sayan'ın isteği doğrultusunda boynuna "Lolita Lift" adı verilen bir işlem yaptırdı. 

O anları Instagram hesabından yayınlayan Soyman, "Birkaç gün önce boyun gerdirme ameliyatı oldum. Gerçekten çok güzel oldu. Acısız, sızısız lokal anestezi ile muhteşem oldu çok gıdıklıydım ben. İki buçuk saat sürdü bu arada Seda Sayan kankam baskın yaptı merak etti o da çok beğendi" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz