Şanlıurfa'da Katliam Gibi Kaza! 5 Çocuk Hayatını Kaybetti!

Şanlıurfa'da korkunç bir kaza yaşandı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan araç parka giden kalabalığın arasına dalması sonucu 5 çocuk yaşamını yitirdi, 3 kişi ise ağır yaralandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Akçakale Caddesi üzerinde yaşandı. Sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 GB 7089 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak parka gitmek için yolun karşısına geçmeye çalışan kalabalığın arasına daldı. Kalabalığa çarptıktan sonra park halindeki 2 otomobile de çarpan otomobil, yolun ortasında durdu.

5 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, 2 çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralı olan 4'ü çocuk 6 kişi ise ambulanslarla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

3 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Tedavi altına alınan yaralılardan 3 çocuk daha hayatını kaybetti. Ölü sayısının 5'e yükseldiği kazada tedavilerine devam edilen 2 yetişkin ile 1 çocuğun sağlık durumlarının ise ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz