Salt, Gölköy Restaurant, Jemiyet...

Yeni Günaydın Life Style Yazarı Özgür Özkan yazıyor...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Boğaz'daki Fransız: Salt

Arnavutköy Kuruçeşme Fransız inceliği ve şıklığıyla, dünya mutfağından eşsiz lezzetler sunan yeni bir mekana kavuştu.
Alaçatı'nın gözde mekanı Limon Köyiçi'nin kurucu ortağı Yasin Becek imzası taşıyan Salt, kısa sürede özel anların vazgeçilmez adreslerinden biri haline geldi.
Kaliteli yemek, kaliteli müzik mottosuyla yola açıkan Salt, İstanbul'un en güzel manzaralarının birinde, özenle dekore edilmiş muhteşem bir ambiansta unutulmaz deneyimler vaadediyor.
150 kişilik mekan kapılarını 19.00'dan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlıyor.

Misafirler, şef Eyüp Gül ve ekibinin elinden çıkan unutulmaz bir akşam yemeği sonrası ünlü DJ Yiğit'in perfomansıyla keyifli zamanlar geçirebiliyor.
Kısa sürede ünlü isimlerin de uğrak yerleri arasına giren Salt'un adını daha çok duyacak gibiyiz...

Emeği geçenleri hakikaten tebrik etmek lazım.

Göl manzarasında özel bir mekan

Dört dönüm arazi üzerinde kurulmuş olan Gölköy Çiftliği'nin ilk aşaması olan Gölköy Restaurant, zengin içeriğe sahip mutfağının eşsiz menülerini Büyükçekmece Gölü manzarası eşliğinde davetlilerinin beğenisine sunuyor.
Düğün, nişan ve özel toplantılar için 500 kişilik organizasyona ev sahipliği yapabilen Gölköy Restaurant, sahne alan ünlü sanatçıları ile davetlilerine unutulmayacak anlar yaşatmayı vadediyor.

Kendi kurdukları çiftlikte yetiştirdikleri büyük ve küçük baş hayvanlardan elde edilen ürünler ile müşterilerinin damak zevkine hitap eden, kaliteden ödün vermeden büyük bir marka haline dönüşmeyi hedefleyen Gölköy Restaurant, bu yolda epey yol almış gözüküyor.
Merak edenler mutlaka uğrayarak bu özel mekanın tadı çıkarabilirler.
Rezervasyon için 0533 965 65 25 (Kadir Ereke) veya [email protected] iletişim bilgilerinden yararlanabilirsiniz.

Jemiyet birinci yılını doldurdu 

Seksenli, doksanlı yılların unutulmaz Türkçe pop müzikleri eşliğinde misafirlerine eşsiz lezzetler sunan Jemiyet Arnavutköy Restaurant, birinci yılının doldurmanın gurur ve sevincini yaşıyor.
Lezzet ve eğlencenin sanata dönüştüğü adres olma hedefiyle Beşiktaş’ta Bebek Arnavutköy Caddesi 69 nolu mekanda hizmet veren Jemiyet Arnavutköy, başta mezeleri olmak üzere özel menüsüyle kısa zamanda damak zevkine önem verenlerin uğrak mekânlardan biri olmayı başardı.

Bizler de Jemiyet Arnavutköy’ün lezzet ve kalitesinden ödün vermeden daha nice yıllar hizmet vermesini diliyoruz.

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz