Şahan Gökbakar, Acun'u Tİ'ye Aldı!

Şahan Gökbakar, Acun Ilıcalı’nın açıklamalarını ti’ye aldı: Başarıya giden yolumuzu tıkayan, zirve yolculuğumuzu engelleyen bir yapı var

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Şahan Gökbakar, Acun Ilıcalı’nın TFF ve MHK içinde Galatasaray’ı destekleyen bir yapı olduğunu iddia ettiği konuşmasını yaptığı bir paylaşımla ti’ye aldı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz hafta yaptığı bir basın toplantısında, “TFF adaleti getireceğini söylüyor. Burada bir yapı var, belgeler ortada” demişti.

Ilıcalı, son yaptığı açıklamada ise, “Biz burada yapıyı yıkacağız. Hata yapan gidecek. Sistem bu. Ben polis değilim, bir şeyi araştırmak zorunda değilim. Bu sistem söyle yıkılır. Yapamayan gidecek. Düzelmiyorsa da bunun sonu mutlaka yabancı hakem olacak. Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Oyuncu Şahan Gökbakar, bu açıklamalar ardından bir video yayınlayarak Ilıcalı’yı ti’ye aldı. Gökbakar paylaşımında, “Bizim başarıya giden yolumuzu tıkayan, zirve yolculuğumuzu engelleyen bir yapı var. Çok somut konuşuyorum. Bizim başarısızlığımız için uğraşıyorlar. Bir dış güçler var” dedi.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz