Recep İvedik 7 İçin Flaş Açıklama!

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7 filminin bilinmeyenlerini anlatıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Candaş Tolga Işık, her hafta sanat, spor ve siyaset dünyasından önemli isimleri tv100 ekranlarında ağırlıyor.

Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum’a bu hafta komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar... Gökbakar, Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtlıyor.

Candaş Tolga Işık’ın Recep’in numarası ne?” sorusuna yanıt veren komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, “Bizde bilmiyoruz tahmin ettiğimiz bazı şeyler var. En önemli şey samimiyet diyebiliriz. Recep karakterinin içinde barındırdığı dinamikler aslında birçok insanın içinde barındırdığı dinamikler” dedi.

“Birçok sebebi var”

Recep İvedik 7’nin neden sinemaya girmeyeceğine ilişkin soruya yanıt veren Şahan Gökbakar, “Birçok sebebi mesela 2019’lu yıllarda yaşadığımız sinemacılarla mısır polemiği. Pandemi döneminde insanların daha çok evde vakit geçirmesi etken oldu, ekonomik koşullar etken oldu” yanıtını verdi.

“Yavaşlayacaktır ama kaybolmayacaktır”

Gökbakar, “Dijital platformlar sinemanın sonunu getirecek mi?” sorusuna ise “Dünya böyle giderse olabilir ama sinemanın da ayrı bir keyfi var, yavaşlayacaktır ama kaybolmayacaktır” dedi.

“Televizyonlarda para getiren şeylere yönelindi”

Televizyonlarda komedi içeriğinin çok kalmadığını da ifade eden Gökbakar, televizyonda izleyebileceği bir şeyin olmadığını belirtti. Gökbakar, sözlerinin devamında “Televizyonlarda komedi içeriği çok kalmadı Güldür Güldür var ama o da şimdi siyasi mizah yapmaya başladı, ihtiyaç demek ki o yönde. Yeni jenerasyon YouTube üzerinden ilerlemeye yöneldi. Dolayısıyla televizyonlarda para getiren şeylere yönelindi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz