Rasim Ozan Kütahyalı, Havalimanını Birbirine Kattı!

"THY personeline; beyinsiz, küçük zekalı, p…venk!"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Boşandığı eşi Nagehan Alçı’yı tehditleriyle gündemden düşmeyen Rasim Ozan Kütahyalı’nın son vukuatı çok konuşulacak cinsten... İstanbul Havalimanı’nı birbirine kattı. THY personeline ağza alınmayacak hakaretler yaptı.

Nagehan Alçı, avukatı aracılığıyla eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

Dava dilekçesinde; Nagehan Alçı, evlilik boyunca Kütahyalı’dan ağır psikolojik, fiziksel ve ekonomik şiddete uğradığı, tehdit edildiği ileri sürüldü. Alçı’nın tanınan biri olduğu ve küçük yaştaki çocuklarının olumsuz etkilenmemesi için çekişmeli açılan boşanma davasının anlaşmalı olarak sonlandırıldığı belirtildi.

Nagehan Alçı’nın boşanma kararından sonra da Rasim Ozan Kütahyalı’nın ağır şiddetinden kurtulamadığının ileri sürüldüğü dilekçede, “Artık can güvenliği de tehlikede olan müvekkil bakımından şikayet yapmak zorunlu olmuştur.

İşbu dilekçemiz ekinde sunacağımız WhatsApp mesaj örnekleri ile de kanıtlayacağımız üzere davalı mütemadi olarak davacı müvekkile hakaret etmekte, davacıyı tehdit etmekte ve ayrıca kendisini polis memuru olarak tanıtmak suretiyle üçüncü kişilere mesajlar göndererek davacı aleyhine asılsız suçlamalarda bulunmakta, iftira atmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

“ALÇI ADINA ÇOK SAYIDA YÜKSEK LİMİTLİ KREDİ KARTI ÇIKARTMIŞ, BAZI KARTLARI ÜÇÜNCÜ KİŞİLER KULLANMIŞ” -

Dilekçenin dikkat çeken bir diğer bölümü ise, Nagehan Alçı adına çıkarılan kredi kartları oldu. Dilekçede, konuyla ilgili şunlar kaydedildi:

ROK kendisini 'polis' olarak tanıtıp mesajlar atmış! "Nagehan Alçı, Yunan istihbaratçıya çalışıyor"

“Rasim Ozan Kütahyalı, evlilik birliği devam ettiği sırada davacı müvekkile çok sayıda banka evrakını zorla imzalatmış, müvekkilden aldığı vekaleti de kötüye kullanarak davacı Nagehan Alçı adına çok sayıda yüksek limitli kredi kartı çıkartmış, bunların bir kısmını kendisi kullanmış bir kısmını ise müvekkilin bilgi ve onayı dışında üçüncü kişilere kullandırarak bu kullandırmadan haksız kazanç elde etmiştir.

Davalı Rasim Ozan Kütahyalı, devamlı suretle müvekkili ‘üzerine iftira atmak, rezil etmek, insan içine çıkamaz hale getirmekle’ tehdit etmektedir. Nitekim, davalı ve babası davacının gazeteci arkadaş ve tanıdıklarını arayarak müvekkil hakkında asılsız beyanlarda bulunmuştur. 

Davalı ve babası tarafından telefon ile aranan gazetecilerin tarafımızdan huzurda tanığımız olarak dinletilecek olup davalının babasına ilişkin tüm şikayet ve dava haklarımızı da ayrıca saklı tutarız.”

“KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITTI”

B Yüzü’nün ulaştığı dilekçede, Nagehan Alçı’nın Rasim Ozan Kütahyalı’ya ait bir telefonu kendisinin sanarak çantasına koyduğunu, daha sonra baktığında Kütahyalı’ya ait olduğunu fark ettiği iddia edildi.

Telefon savcılığa teslim edilirken içinde yer alan mesajlardan şu örnekler verildi:

“Söz konusu telefonun incelenmesi ile de görüleceği üzere davalı hem söz konusu telefonu hem de aktif kullanmakta olduğu diğer hat ve telefonları kullanarak kendisini ‘polis’ olarak tanıtmakta. 

‘Rasim Ozan 3’ şeklinde kaydettiği telefonda profil fotoğrafını polis amblemi yaparak ve açıkça ‘Sayın Mustafa Ertekin Başkanım şu anda sizi izliyorum KRT kanalında ve hayran oldum dik duruşunuza.

Ben Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğunda görevli bir polis memuruyum. Koruma Şubede görevliyim. Bu mesajı sizi Nagehan Alçı denen Yunan yandaşı sözde gazeteciyle aynı programda görünce yazmak istedim. Nihal Bengisu da vatan haini, Nagehan Alçı da vatan haini’; ‘Nagehan Alçı da bu Yunan ajanına uzun zamandır angaje olmuş durumda. Tamamen Chrissodoulis’in kontrolünde.

CIP’İ BİRBİRİNE KATTI…

Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı’nın son bombasına.. MedyaRadar’ın deneyimli muhabiri Ercan Öztürk, tarih ve saat vererek Rasim Ozan Kütahyalı’nın İstanbul Havalimanı’nı nasıl bir birine kattığını, THY personeline nasıl ağza alınmayacak hakaretler savurduğunu açıklıyor…

Turizmci arkadaşım, eşi ve bir arkadaşıyla 4 Mayıs 2024, saat 04:30 sularında CIP’e geldiklerinde bir kişinin görevlilerle tartıştığını görmüşler. Bir süre bekledikten sonra tartışan kişinin Rasim Ozan Kütahyalı olduğunu fark etmişler. Yanlarında eşleri olduğu için çok da olaya müdahale etmek istememişler. 

Ayakta durmakta güçlük çeken ROK, Business Class uçak bileti ile Elite kart sahiplerinin kullandığı CIP’e giremeyince ilk olarak ‘Ben Rasim Ozan Kütahyalı’yım. Beni buradan içeri alacaksınız. Arapları içeri alıyorsunuz, Türklere kapıları kapatıyorsunuz’ diye bağırmaya başlamış..

SALAK, KÜÇÜK ZEKALI

ROK bu tehditleri savururken THY personeli sakinliğini koruyup ‘CIP’e ancak Elite kart sahipleri ve Business biletle uçanları alıyoruz. Dil, din, ırk ayrımı yapmıyoruz. Kimseye ayrıcalık yapamıyoruz’ karşılığını verdi.

Bunun üzerine daha da sinirlenen ROK, ‘’Beni buraya almayan o yetkiliniz Türkiye’ye manşet olacak. İstersen son kez uyar. Son kez uyar. Ona göre evet desin.. Ben kardeşim şuyum desin. Ben yiğit adamım desin. Türkiye'ye manşet olmak istiyorum desin. Ondan sonra da ben buradan gideceğim. Son kez uyar. Salak, küçük zekalı.. Tam beyinsizdir o... O anladığım kadarıyla bir şey olmayacağını düşünüyor.’’

O P..VENK ÖDEYECEK BUNU!

THY personeli sakinliğini korudukça Rasim Ozan Kütahyalı hakaret dozajını arttırmaya devam etmiş. Elindeki telefonda uçak biletini gösterip, 'Bu saatte buranın sorumlusuna diyorum bak. Bu pe..venk bunu ödeyecek. Sakın bu salak amirlerinizi örnek almayın. Bakın şimdi o arkadaşın başına neler gelecek. Hiyerarşiyi bilmiyor’’ diyerek hakaretlere, tehditlere devam etmiş.

Ayakta durmakta güçlük çeken ROK, yalnız da değilmiş.

VATANDAŞLAR HOMURDANMAYA BAŞLAYINCA…

ROK'un THY personeline hakaret ve küfürleri tam 30 dakika kadar sürmüş. Sürekli olarak elindeki telefonla birilerini arayıp mesajlar çekmiş ancak kimse onu ciddiye almamış. Gerçi ciddiye alınacak saatte de değilmiş. Sabahın 05:00’nde CIP’e alınmadığı için THY personeline hakaretler yağdıran sarhoşu kim ciddiye alırdı? 

Tüm bunlar yaşanırken CIP girişinde sırada bekleyen yolcular hep birlikte tepki gösterince ROK ve arkadaşı CIP’ten ayrılmak zorunda kalmışlar. Turizmci arkadaşla konuştuktan sonra yanında bulunan diğer arkadaşımı aradım. O da bire bir aynı şeyleri anlattı.'

 

(Medyaradar)

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz