Prenses Diana'nın Yazdığı Mektuplar Satılıyor!

Prenses Diana'nın arkadaşları, o zamanki Prens Charles'tan boşanırken onlara yazdığı mektupları satıyorlar .

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Lay's Auctioneers, yazışmayı "Galler Prensesi tarafından en yakın iki arkadaşına yazılan son derece kişisel 32 mektup ve karttan oluşan şaşırtıcı, gizli bir koleksiyon" olarak adlandırıyor.

Prenses Diana'nın arkadaşları, o zamanki Prens Charles'tan boşanırken onlara yazdığı mektupları satıyorlar .

Lay's Auctioneers, merhum Galler Prensesi'nin hayatının son iki yılında Susie ve Tarek Kassem'e gönderdiği 32 mektubun satışını duyurdu. İngiliz müzayede evi, "son derece kişisel mektupları ve kartları" "şaşırtıcı" ve "gizli" olarak nitelendirdi. Senetler, 16 Şubat'ta müzayede blokunda müzayede bloğuna çıkacak.

Lay's, "Galler Prensesi Diana'nın çok yakın arkadaşları olan Susie ve Tarek Kassem, bu mektupları 25 yılı aşkın süredir saklıyorlar. Bu mektuplar, şimdiye kadar tanıdıkları en eşsiz kadınlarla sahip oldukları özel ve sevgi dolu ilişkiyi yansıtıyor." bir açıklama _ "Şimdi, 2023'te, bu dokunaklı belgelerin mülkiyeti, Kassemlerin çocuklarına veya torunlarına devretmek istemedikleri bir sorumluluktur. Mektupları satmaya ve satış gelirlerini bazı hayır kurumlarını desteklemek için kullanmaya karar verdiler. Susie ve Diana'nın kalplerine yakındılar."

Müzayede evi, Diana'nın kraliyet şifresiyle birlikte Kensington Sarayı kırtasiyesindeki 17 Şubat 1996 tarihli mektuplardan birinin fotoğrafını yayınladı.

"Sevgili Susie," diye başladı Diana nota. "Bu gece telefonda bana söylediğin tüm güzel şeyler için teşekkür ederim... Tarek'le senin hayatıma kattığınız neşe ve güven hakkında hiçbir fikriniz yok ve hem Tarek hem de bana inandığınız için kendimi son derece şanslı sayıyorum. .."

"Sevgiler, Diana," diye yazdı ve bir öpücük için "X" ekledi.

Lay's, Kassem'lerin "diğer insanlara Prenses'in 'bir hatırasını' alma fırsatı vermek ve bunu yaparken onun için önemli olan nedenleri desteklemek için" bazı yazışmaları açık artırmaya çıkarmaya karar verdiğini söyledi. Mektupların satışının hangi hayır kurumlarına fayda sağlayacağı açıklamada belirtilmedi.

Açıklama, "Kassem'ler daha kişisel ve gizli mektuplarından bazılarını sakladılar, ancak büyük ölçüde 30'dan fazla mektup ve not kartından oluşan bu koleksiyon, Diana'nın son derece sıcak ve sevgi dolu mizacını büyüleyici ve keyifli bir şekilde gösteriyor" diye devam etti. "Bazı mektuplar, herkesin içinde yaşadığı kalp kırıklığı dönemlerinde yaşadığı muazzam strese değiniyor, ancak yine de karakterinin gücü ve cömert ve esprili mizacı parlıyor."

"20. yüzyılın en önemli ve etkili kadınlarından biri tarafından yazılan ve hayatının son 2 yılındaki en değerli ve önemli dostluklarından birini belgeleyen olağanüstü dokunaklı bir yazışma koleksiyonudur."

Mektuplar , Diana'nın Charles'tan boşanmasının kesinleştiği zamana denk geliyor. 11 yıllık evliliğin ardından çift Aralık 1992'de ayrıldı ve boşanma Ağustos 1996'da resmiyet kazandı. Bir yıl sonra Diana, 37 yaşında Paris'te bir araba kazasında öldü.

The Times tarafından paylaşılan bir mektupta Diana , Kassem'lere samimiyetle yazdı ve hissettiği stres nedeniyle birlikte operaya gitme planlarını iptal ettikleri için özür diledi.

"Çok zor zamanlar geçiriyorum ve baskı ciddi ve her yönden geliyor. Bazen birinin başını dik tutması çok zor ve bugün dizlerimin üzerindeyim ve olası maliyeti çok büyük olduğu için bu boşanmanın gerçekleşmesini özlüyorum. ," Prenses Diana'nın 28 Nisan 1996 tarihli bir notta yazdığı bildirildi.

Habere göre Prenses Diana, Kensington Sarayı'ndaki telefonunun "sürekli" dinlendiğinden korktuğunu da çifte anlattı ve oğulları Prens William ve Prens Harry 1995'te Sandringham'dayken Noel'i onunla kutladıkları için arkadaşlarına teşekkür etti. 


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz