Paris Kendini Kamufle Etti!

Paris Hiton, kılık değiştirerek müzik festivaline katıldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, geçtiğimiz Kasım ayında Carter Reum dünyaevine girmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren sosyetik isim, mavi bir perukla kılık değiştirerek bir müzik festivaline katıldı. O anları takipçileriyle paylaşan Hilton, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Daha önce üç kez nişanlanan ancak aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan dünyanın en zengin varislerinden 41 yaşındaki Paris Hilton, aynı yaştaki dördüncü nişanlısı Carter Reum ile geçtiğimiz kasım ayında dedesi Barron'ın Bel Air'deki malikanesinde muradına ermişti.

KILIK DEĞİŞTİRİP FESTİVALE GİTTİ

Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren Hilton, tüm bunların ardından yeni yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Sosyetik isim, Tomorrowland'in ana etkinliklerinden birinde sahneye çıkmadan bir gün önce, festivale gelen kalabalığın arasında karışabilmek için kılık değiştirdi.

Mavi bir perukla partiye katıldığı o anları Instagram hesabından yayınlayan Hilton, "Geceyi kılık değiştirerek geçirdim ve bu gerçekten işe yaradı. Hatta fazla işe yaradı" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz