Oyuncu Emel Atıcı Ve Kızı Depremde Hayatını Kaybetti!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Emel Atıcı'nın depremde vefat ettiği öğrenildi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ili de sarsmıştı. Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerde arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Emel Atıcı'nın depremde vefat ettiği öğrenildi. Dizinin yapım şirketi Tims&B projenin oyuncularından Emel Atıcı'nın depremde kızıyla beraber vefat ettiğini duyurdu.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da büyük yıkımlara neden oldu. Yaşanan depremde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncularından Emel Atıcı ve Atıcı'nın kızı Püryan Atıcı da depremde yaşamını yitirdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Emel Atıcı ve kızı Püryan Atıcı depremde hayatını kaybetti.

Acı haberi dizinin yapım firması TIMS&B sosyal medyadan duyurdu.

Yapım şirketi yaptığı paylaşımda; "Bir Zamanlar Çukurova dizimizin değerli oyuncusu Emel Atıcı ve sevgili kızına, depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz…" ifadelerini kullandı.

Dizinin Züleyha'sı Hilal Altınbilek de haberi alınca çok üzüldü ve "Çok üzgünüm çok… Herkes için, her şey için… Başımız sağ olsun" mesajını yayınladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz