Olimpiyat Yıldızı Kim Ye-ji’den Oyunculuk Atağı!

İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Kim Ye-ji, bir suikastçıyı canlandıracak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

2024 Olimpiyatları sırasında gümüş madalya kazanan ve sosyal medyada adından söz ettiren ve Kim Ye-ji, ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. İlk oyunculuk deneyimini yaşayacak olan Kim Ye-ji, bir suikastçıyı canlandıracak.

Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'nda yeteneği ve soğukkanlılığıyla fenomen haline gelen Güney Koreli atıcı Kim Yeji, ilk oyunculuk deneyiminde bir suikastçıyı canlandıracak.

GÜMÜŞ MADALYA KAZANMIŞTI

32 yaşındaki sporcu, olimpiyatta kadınlar, 10 metre havalı tabancada gümüş madalya kazanmıştı. Sakin tavrı, tel çerçeveli atış gözlüğü ve beyzbol şapkasıyla birleşince dünya çapında bir internet fenomeni haline dönüştü.

"AKSİYON FİLMİNDE ROL ALMALI"

SpaceX'in kurucusu Elon Musk gibi ünlülerden övgü aldı. Musk, o dönemde sosyal medya platformu X'te; "Bir aksiyon filminde rol almalı. Oyunculuk gerekmiyor" şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

DİZİDE ROL ALACAK

Seul merkezli eğlence firması Asia Lab'ın sözcüsü, cuma günü AFP'ye yaptığı açıklamada Kim Yeji'nin küresel film projesi 'Asya'nın yan kısa dizisi 'Crush'ta bir suikastçıyı canlandıracağını açıkladı.

Şirketten yapılan ayrı bir açıklamada, Kim Yeji'nin Hintli oyuncu ve fenomen Anushka Sen ile birlikte rol alacağı belirtildi. 

Ayrıca; "Kim Yeji ve Anushka Sen'in muhteşem bir ikiliye dönüşmesinden doğacak potansiyel sinerjiye" tanık olmaktan heyecan duydukları ifade edildi.

KİM YEJİ KİMDİR?

Kim Ye-ji, 4 Eylül 1992 yılında Güney Kore​'nin Kuzey Chungcheong şehrine bağlı olan Danyang bölgesinde dünyaya geldi.

Danyang Ortaokulu ve Chungbuk Spor Lisesi'nden mezun oldu.

Lise yıllarında Almanya'nın Münih kentinde düzenlenen 2010 Dünya Gençler Şampiyonası'nda bireyselde atıcılık dalında bronz madalya kazandı.

Takım olarak ise altın madalyayı alarak ülkesine götürdü.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz