Olay Kulis: Yerlikaya Sunum Yaparken Soylu Salondan Çıktı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın, AK Parti’nin Kızılcahamam kampında sunum yaparken, eski bakan Süleyman Soylu’nun salondan çıktığı öne sürüldü.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

31 Mart Yerel Seçimleri’nden mağlubiyetle ayrılan AK Parti, geçtiğimiz hafta Kızılcahamam’da kampa girdi.

Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, AK Parti’nin değerlendirme ve istişare toplantısından edindiği kulis bilgilerini aktardı.

Buna göre, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sunum yapmaya başladığında önceki bakan Süleyman Soylu salonu terk etti. Sunumun sona ermesinin ardından Soylu yeniden salona geldi.

Babacan’ın İçişleri Bakanı Yerlikaya ile ilgili edindiği kulis bilgileri şöyle:

"Erdoğan'ın talimatıyla MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle görüşen Yerlikaya kendisiyle ilgili tereddütleri gidermiş ve çizilen sınırları kabul etmiş görünüyor. Yerlikaya’nın Bahçeli’yle yaptığı görüşmeyi merak edenlere, 'Görüşmenin çok iyi geçtiğini' anlattığı, operasyonları kastederek 'Meydanı birkaç Ankara çakalına bırakacak değiliz' dediği aktarılıyor.

"SOYLU'NUN TADI KAÇIK"

Yerlikaya, Kızılcahamam kampında sunum yapmaya başladığında Süleyman Soylu’nun salondan çıktığı ve sunum bittikten sonra tekrar girdiğini aktaralım. Ayrıca Soylu’nun 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde Yassıada’da yapılan programa davet edilmemesine içerlediği anlatılıyor. Soylu, hem Demokrat Parti’nin eski genel başkanı, hem de eski İçişleri Bakanı olarak davet edilmemesini eleştirmiş. Bu programın Cumhurbaşkanlığı Sarayı tarafından yapıldığını da aktaralım."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz