Oğuzhan Koç'un Eski Sevgilisinden Olay Paylaşım!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanma haberinin ardından eski sevgili Zeynep Koçak'ın paylaşımı dikkat çekti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanma haberini duyurmasının ardından pek çok sosyal medya kullanıcısı eski sevgili Zeynep Koçak'ı hatırlattı. Koçak'ın 6 gün önce yaptığı "İlahi adalet" yorumu ağızları açık bıraktı.

8 ay önce nikah masasına oturan Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in boşanacakları günler öncesinden konuşulmuştu.

İkili bugün boşanacakları haberlerini doğruladı.

Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın bedduasını aldığını düşünen sosyal medya kullanıcılarının ardından güzel oyuncunun yaptığı paylaşım ağızları açık bıraktı.

BKM'de birlikte rol alan ikili sevgili oldukları dönemde epey konuşulmuştu. Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak'ı Yağmur Tanrısevsin ile aldatmıştı. İkilinin ilişkisi de uzun sürmemiş, Koç, Tanrısevsin'den ayrıldıktan sonra Demet Özdemir ile birlikte olmuştu. Boşanma haberinin ardından gözler Zeynep Koçak'a çevrildi. 

6 gün önce bu paylaşımı yapan Zeynep Koçak "Oturdum ilahi adaleti bekliyorum" dedi. Paylaşımı gören sosyal medya kullanıcıları hem şok oldu hem de bu yorumu Oğuzhan Koç'a yaptığını düşündü. 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz