ÖZEL: Venüs retrosu Türkiye'yi Nasıl Etkileyecek?

Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş anlattı...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Venüs, 23 Temmuz – 4 Eylül 2023 Aslan burcunda seyahat edecek. Sağlık başta olmak üzere ilişkilerimize ve paramıza azami ölçüde dikkat etmemiz gerektiği bu dönemde hangi burç nasıl etkilenecek...

Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş anlattı...

Retronun Aslan burcunda gerçekleşeceğini belirten Ağırbaş, "İşlerimizi  gökyüzü ile yeryüzünün ilahi işbirliği, geçmişten, günümüze bütünüyle bizi her daim etkiler. Yıldızların, gezegenlerin hareketleri yeryüzünde vücut bulur. Şu anda gökyüzünde Venüs Retrosu mevcut. Retro deyince inanılmaz korkarız; bize duraksamayı, gerilemeyi anlatır. Aslında geçmişte yarım kalmış işlerimizi tamamlamak için önemli bir fırsattır. Yarım kalmış duygular, ilişkiler sonuçlandırılmak için bizi bekler. Geçmişle yüzleşip, sonuçlandırıp geleceğe ayağımızda prangalar olmadan ilerleriz" dedi.

EKONOMİK KRİZ DAHA DA ARTACAK

Bizi ve ülkemizi Venüs Retrosu nasıl etkiler? Ülkemizi neler bekliyor... Spritüel Danışman Macide Zühre Ağırbaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Genel olarak duygularımıza öfke yükler. Kazalar, yangınlar, depremler ve selleri tetikler. Son zamlardan sonra ülke gündemde protestolar başlayabilir... Bireysel ve toplumsal tepkiler hareketli saatler yaşatabilir... Yeni kararlar, gündeme oturacak şok olaylar ve siyaset ve sanat camiasından talihsiz açıklamalar gündemi meşgul edebilir. Ekonomik kriz gittikçe daha içinden çıkılmaz bir hal alacak. Dolar, Euro ve altın çıkışına bir süre daha devam edecek."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz