ÖZEL: Türkiye'yi Sonbahar da Neler Bekliyor?

Astrolog Nigar Yurtbay, Türkiye’nin yıldız haritasını yorumladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ağustos ayıyla birlikte çok kritik günlerin bizleri beklediğini belirten Yurtbay, "Salgın hastalıklar, savaşlar, ekonomik krizler, afetler gibi yıkıcı-dönüştürücü etkisi yoğun günler yaşayacağız" dedi...

Nigar Yurtbay'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde...

16 Ağustos tarihinde  ASLAN yeni ay yaşayacağız. Uranüs etkili ATEŞ elementinin sabit burcunda yaşanılan yeni ay ülkemiz adına iç açıcı görünmüyor. Güç savaşları ve mücadelelerin yoğun olacağı bir yeni ay olacak. Krizler, ekonomi, bankalar, borçlar ülkemizi zorlayacak.

GIDA SORUNU KAPIDA, STOK YAPIN

İklim değişikliği, dünyayı kavuran afrika sıcakları ülkemizi de etkisi altına aldı, yangınları ve patlamaları işaret ediyor. Aşırı sıcaklar gıda sektörüne büyük hasar verebilir ve çok ciddi boyutta gıda sorunu yaşanabilir. Bu durumdan daha çok büyükşehirlerde yaşayanlar etkilenecek. Gıda bulmakta zorlanacağız. Stok yapmakta fayda var. İlerleyen zamanlarda su sıkıntıları da yaşanacak.

KURAKLIK VE SEL AFETLERİ YAŞANACAK

31 Ağustos değişken element olan BALIK burcunda bir dolunay yaşayacağız ve Satürn de balık burcunda olması toprak ve suyu vurguluyor. Sel, su baskını, deniz kazaları, denizden gelen sıkıntılar yaşanacak. Bazı bölgeler aşırı sıcaklardan kuraklık yaşarken, bazı bölgeler de sel afetlerinden zarar görebilir.

 

ZORLU BİR SONBAHAR BİZİ BEKLİYOR

15 Eylül'de değişken toprak elementi olan BAŞAK burcunda yeni ay yaşanacak ve yer altı zenginlikleri, altın, gayrimenkul, petrol ve hazineleri işaret ediyor. Dünyayı sarsacak olaylar yaşanabilir. Zorlu bir sonbahar yaşayacağız ancak ileriye dönük güzellikler de beraberinde gelecek.

SOKAK AYAKLANMALARI YAŞANACAK

29 Eylül öncü ateş elementi KOÇ burcunda bir dolunay yaşayacağız. Ülkemiz adına bazı başlangıçlar ve adımlar atılabilir, ancak liderlerin çatışmalarından kaynaklanan sorunlar, zıtlaşmalar neticesinde ayaklanmalar yaşanabilir. 14 Ekim'de yeni ay öncü hava elementinin TERAZİ burcunda bir güneş tutulması yaşanılacak. Ülkeler arasındaki ortak anlaşmaları vurguluyor. Ekonomi ve parasal konularda dengeleri kurmak için adım atılabilir ve yeniden değerlendirme, yapılandırma yapılabilir. Özgürlük ve adalet için ayaklanmalar başlayacak.

YAKIN ZAMANDA İSTANBUL'DA DEPREM BEKLENMİYOR

28 Ekim'de yaşanacak dolunay, toprak elementinin sabit BOĞA burcunda olacak. Ekim ve aralık ayına kadar etkili olabilir. 1556 yıllarında boğa burcunda ay tutulması olmuştu ve  deprem yaşanmıştı. Yakın zamanda İstanbul da büyük deprem beklenmiyor ancak yeraltı kaynaklarının çıkarılması fay hatlarını tetikleyebileceği için dikkatli olmakta fayda var. 13 Kasım'da akrep yeni ayda. Yeraltı kaynakları ve gizli kalmış konular gün yüzüne çıkacak. Akrebin dönüştürücü yönünü göreceğiz. Ardından ikizler dolunayı dijital paraları, yapay zeka, teknoloji alanında yükseleceğimizi gösteriyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz