ÖZEL: Tuncay Özkan İle Melih Gökçek'İn Best FM Savaşı!

Satılık olan radyoyu kim alacak?

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir süredir sahibi Emrah Hattat tarafından satılmak istenen Best FM'e iki talip birden çıktığı söyleniyor.

Ulusal yayın yapma lisansı olan Best FM, geçtiğimiz iki sene içinde radyonun en çok dinlenen Serdar Gökalp, Ceyhun Yılmaz ve Cem Arslan gibi programcılarının birer birer ayrılmasıyla yayınlarında eski etkinliğini kaybetmeye başlamıştı.

Kurulduğu günden bu yana sahibi değişmeyen az sayıda radyodan biri olan ve bir zamanların en popüler markalarından biri olarak anılan Best FM, 2022 yılı içinde bir süre uydu yayınlarını kesmek zorunda kalmıştı. 

Aynı dönemde radyo rating araştırmasından da kendi isteğiyle çıkan radyonun el altından  alıcı aradığı sektörde konuşulanlar arasında başta geliyordu.

Şimdi gelen haberlere göre, Tuncay Özkan ve Melih Gökçek, radyonun devriyle ilgili Emrah Hattat ile görüşmeler yapıyorlarmış ve Tuncay Özkan ile pazarlığın son safhasına gelinmiş.

Ancak bu arada eli yükselten Melih Gökçek, ünlü radyocu 05 Mustafa ile olaya müdahale edip 4.5 Milyon Dolara devir için anlaşılmış.

Radyonun devri henüz gerçekleşmedi radyo şirketinin  eçmişe dönük vergi ve SGK borçlarının ödenmemiş olması çözülemeyen sorunların başında geliyor.

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz