ÖZEL: Trabzonspor Kulübü, 2022 Yılında Satıldı mı?

Özlem Uçar'ın Özel Haberi

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yabancı sermayeye satılması gündemde olan Trabzonspor için Katar Şeyhi Tamim bin Hamad'ın Trabzonspor Kulübü’nü 665 milyon Euro (20 Milyar TL) karşılığında satın almak istediği yönünde haberler çıkmıştı.

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı olan Ali Sürmen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Değerli Trabzonsporlular bir haber sitesinden yayılan 'Katarlılar Trabzonspor'u satın alıyor' haberi üzerine sosyal medyadaki yorumları izliyorum. Divan olarak bize ulaşan böyle bir bilgi bulunmamaktadır. Her şeyin tartışılması doğaldır. Ancak böyle bir aşamanın söz konusu olduğu varsayılsa bile son söz genel kurulundur" ifadelerini kullanmıştı.

İddialara Göre Satış Resmi Olarak Açıklanacak

Geçtiğimiz yıl Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Demir Grup Sivasspor karşı karşıya gelmiş, Süper Kupa finalinde rakibini 4-0 mağlup eden bordo-mavililer, kupayı müzesine götürmüştü.

İddialara göre o gece yapılan kutlamalar bir nevi satışın lansmanıydı ve kulübün geçtiğimiz yıl satıldığı bu yıl içinde de resmi olarak açıklanacağı yönünde...

YENİ GÜNAYDIN / ÖZLEM UÇAR

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz