ÖZEL: Pınar Eliçe: 'TikTok Türk İnsanın Ahlak Yapısını Bozuyor!'

Son dönemlerde TikTok'tan canlı yayın açarak müstehcen görüntülerini paylaşıp bunu da bir para kazanma amacı haline getirenler kervanına bir yenisi daha eklendi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Tik Tok üzerinden yayın yapan Laz Kızı isimli kadın, teşhircilik suçlamasıyla gözaltına alınıp kısa süre sonra da serbest bırakılmıştı.

Paylaşımlarıyla şoke eden Laz Kızı'ndan sonra şimdi de sosyal medya 'Donsuz Kelly' denen kadının paylaşımlarını konuşuyor.

TikTok Acilen Kapatılmalı

Dolandırıcılık ve teşhir başta olmak üzere birçok suçun adresi haline gelen platforma tepkiler büyürken TikTok'un kapatılmasını isteyenlerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. TikTok'un acilen kapatılmasını isteyen bir diğer isimde sanatçı Pınar Eliçe. Türk ahlak yapısını bozduğunu söyleyen Eliçe, "Başından beri TikTok'a karşıyım. Hamile kadınlar gögüslerini açıyor, çocuklar saçma sapan hareketlerde bulunuyor. Ahlaksızlık edep ve namus yerlerde. TikTok akıl ve ruh sağlığını olumsuz etkiliyor. Para kazanmak adına hem kendilerini rezil ediyorlar hem de insanların ahlaklarıyla oynuyorlar. Biz ne zaman bu hale geldik, ne zaman bu kadar değerimizi yitirdik, para ve geçici şöhret uğruna onurumuzu ayaklar altına aldık, edep yahu. Acilen bu mecra kapatılmalı" diye konuştu...

YENİ GÜNAYDIN

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz