ÖZEL: Patron, 'Portakal'ı Salın Gitsin!' Dedi!

Fatih Portakal Sözcü Tv'ye Veda Etti

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Fatih Portakal, Sözcü TV'deki Ana Haber sunuculuğu görevinden ayrıldığını açıkladı.

Portakal'ın geçtiğimiz günlerde Yunanistan'daki seçim sonuçlarını anlatan haberi seslendiren muhabir, "Haberin her şeyinden sorumluyum çünkü ben bu haber bültenine adımı verdim. Aynı özveriyi haberin içeriğinde de görmek isterim. Ta montajından seslendirmesine kadar her şey benim sorumluluğumda. Bu dış ses için de sizden özür diliyorum."

"Adını değil, egonu vermişsin"

Canlı yayında eleştirilen basın emekçisine ise birçok gazeteci destek verirken, Portakal eleştirilmişti. "Ben bu habere adımı verdim" diyen Portakal'ı eleştiren gazeteciler, "Adını değil, egonu vermişsin" sözleriyle Portakal'a tepki göstermişti. Bugün Portakal, üç ay boyunca birlikte çalıştığı ekibine teşekkür ederek, 'Sezon Finali' adı altında Sözcü TV'ye veda etti. 

Tavırları Rahatsızlık Yarattı

"Bana müsaade" diyerek söze başlayan Portakal, şu ifadeleri kullandı:' 30 Haziran 2023 günlerden cuma, bana müsaade. Evet benim bugün sezon içindeki son yayınım. Sonrasında sizlerle olur muyum olmaz mıyım onu zaman gösterir, bilemiyorum."

Kulislerde konuşulan ise Sözcü Tv ve Sözcü Gazetesi sahibi Burak Akbay'ın Portakal'ın tavırlarından rahatsızlık duyduğu ve yeni yayın döneminde ana haberde istemediği yönünde...

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz