ÖZEL: 'Para Durgun Denize Gelir!' Melek Terapisi Nedir?

Melek Terapisti Fatma Hale Ağca Anlatıyor...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Melek terapistini son günlerde sıkça duymaya başladık.  

Kitaplar yazıldı, uygulamalar başladı. Melekleri yardıma çağırmak için spritüel koçların yardımı gerekli. Seraphim blueprint ve melek terapisti Fatma Hale Ağca, koruyucu meleğinizle nasıl tanışacağımızı şöyle anlattı: "Herkesin bir koruyucu meleği vardı, zamanla unuturuz şimdi yeniden tanışma vakti. Bir bioenerji uzmanı olarak bendeki bu pozitif gücü bir çok alanda kullanmaya başladım. Terapilerim arasında seraphim blueprint melek terapisi gibi kanal bilgilerimi kullanarak şifa vermek, bir yaşam koçu olarak bütünsel olarak destek vermek ve yine aile dizimi ve regresyon gibi geçmişten gelen para bolluk bereket aşk ve ilişkiler ile  blokajların çözülüp şifa ve mutluluk yolunda danışanlarımın yollarını açarak fayda sağlamak."

YALNIZLIKTAN KORKMAYIN

İlişkilerimizde karşımıza çıkan herkesin bize hizmet ettiğini ve bize yansıyan birer ayna olduğunu söyleyen Ağca sözlerine şöyle devam etti: "Blokajları çözüp arındığımızda bize hizmet etmeyen herkes hayatımızdan gider bu bize korkutmasın aksine bize yeni kapı açar ruh eşimiz kimse o hayatımıza çekilir. Yaşadığımız her olay bizim içindir görmek bilmek yaşamak özgürleşmek."

PARA DURGUN DENİZE GELİR

Paranın bir araç olduğunu paranın peşinden ne kadar koşarsak o kadar bizden kaçacağını belirten Ağca, "Para durgun denize gelir çok çalışılarak para kazanılmaz. Aksine parayı biz bilinçaltımıza kodlayarak ve para kirlidir inancını dönüştürerek parayı bolluğu bereketi zenginliği hayatımıza çekebiliriz .Bilinçaltı bizim kapımızda bekleyen bir kahya gibi bekler 1 lira ile 1 milyon TL'yi ayırt etmez milyon dolarları hayatımıza çekmek için uyku öncesi zenginliği hayal etmek resmini çizmek düşünmek bize parayı çeker" dedi.   

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz