ÖZEL: OnlyFans'ta Para Kazanmak İçin Neşter Altına Yatıyorlar!

 2016 yılında açılmış online bir sosyal platform ve uygulama olan OnlyFans, müstehcen içeriklerin paylaşıldığı aslında pek çok ünlü isme de ev sahipliği yapıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Onlyfans’ta insanlar aylık üyelik satın alarak fotoğraf, video, canlı yayın gibi çeşitli içerikleri görüntülüyor.

OnlyFans platformunda, kullanıcılar ürettikleri erotik içerikler üzerinden para kazanıyor. Bu platform ülkemizde birçok tartışmayı beraberine getirdi. 'Ahlak kurallarına zarar verdiği' gerekçesiyle şikayet edildi. OnlyFans uygulaması hakkında birçok vatandaş CİMER'e şikayette bulundu. OnlyFans'a Türkiye'den erişim engeli getirildi.

95-60-95 Vücut Ölçülerine Sahip Olmak Gerekli

Bu platformda kullanıcılar çeşitli videolar paylaşarak yüksek miktarda paralar kazanabiliyorlar.

Site özellikle yetişkin içerik oluşturucuları tarafından kullanılıyor. İnsanlar erotik fotoğraflarını ve videolarını paylaşarak servet niteliğinde paralar kazanıyorlar. İçerik oluşturucuların paylaşımlarını görmek isteyenler, her ay belirli bir ücret karşılığında istedikleri kişinin kanalına abone oluyorlar. Türkiye'den ise birçok ünlü isim bu siteye üye.

Bu site kullanıcıları belirli bir fiziki ölçülere sahip olmak zorunda. Ağırlıklı olarak esmer ve 95-60-95 vücut ölçülerine sahip olunması isteniyor. Daha çok para kazanmak için birçok kişi kalça protezi yaptırıp gögüslerine silikon taktırıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz