ÖZEL: Murat Özdemir'in Eski Eşi, Hakkını Helal Etmedi!

Evliliğin perde arkasına Yeni Günaydın ulaştı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

2021'de Reza Zarrab ile yollarını ayıran ünlü şarkıcı Ebru Gündeş Murat Özdemir ile Dubai Başkonsolosluğu'nda sade bir törenle nikah masasına oturdu.

Evliliğin ardından Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı Instagram'dan, "Ey Rabbim, benim gördüklerimi sende gördün. Duyduklarımı sende duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin" diyerek göndermeli paylaşım yaptı.

Aslen İstanbullu ve olan Murat Özdemir'in 3 tane çocuğu var.İlk evliliğinden 2, ikinci eşi Selin Kabaklı'dan ise 1 çocuğu bulunuyor.

Murat Özdemir'in ilk eşi, iki çocuğunun velayetini Özdemir'e vererek evliliği noktalamış. Özdemir, 2018'de Adana'da Sheraton Otel'de görkemli bir düğünle Selin Kabaklı ile nikah masasına oturdu. Selin ve Murat çiftinin nikahlarını dönemin MHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı. Selin Kabaklı, eşinin ilk evliliğinden olan çocuklarına "Onlar benim evlatlarım" diyerek sonuna kadar sahip çıkmış adeta gözünden sakınmış. Kabaklı yakın çevresine, "Hakkımı helal etmiyorum susmayı tercih ediyorum" demiş.

Murat Özdemir'in ailesi oğullarının Ebru Gündeş ile evlenmesine karşı çıktıklarını gelinleri Selin Kabaklı'nın her daim yanında olduklarını belirtmişler.

Aslen Adanalı olan Selin Kabaklı, aileden toprak zengini. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz