ÖZEL: Murat Övüç Köpeklere 3 Milyon Lira Harcayacak!

Murat Övünç, Hakaret Davalarından Milyonlar Kazandı

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen haline gelen şarkıcı  Murat Övüç, serveti kadar yaptığı yardımlarla da gündemden düşmüyor.

Okulların açılmasına sayılı günler kala Övünç, deprem bölgelerindeki çocukların yanı sıra Şırnak ve Batman'daki çocuklara da yardım elini uzattı. Murat Övünç, "Batman, Şırnak ve deprem bölgesindeki öğrenci kardeşlerimize mont, kazak, ayakkabı ve okul gereçleri gönderdim. Ben sahneden kazandığımı insanlara yardım için harcıyorum. Benim paraya ihtiyacım yok. Zengin bir insanım ayrıca sevgilim de Türkiye'nin en büyük pırlantacısı. Benim parmağımdaki yüzük 7 karat ve İsrail'de özel olarak yapıldı. 600 bin dolar fiyatı. Kaç kişide bu yüzükten var" diye konuştu...

Kazandığı Parayı Köpeklere Harcayacak

Son zamanlarda sosyal medyadan kendisine ve oğluna oldukça fazla hakaret edildiğini ve hakaret edenleri mahkemeye verdiğini belirten Övünç, "Bana ve oğluma çok fazla hakaret edildi. Hiç birine acımadım 1800 dava açıldı. Bu davalardan 3 milyona yakın para aldım. Bu paranın tamamıyla köpek barınakları yapacağız. Köpek barınağı yaptırmak isteyen tüm belediyelerle yardımlaşmaya hazırım" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz