ÖZEL: Kilolarınızı Nasıl Saklayabilirsiniz?

Bol giyinmek zorunda değilsiniz.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Moda dünyasının genç ve yetenekli tasarımcılarından Oktay Seven, son yıllarda adından sıkça söz ettiriyor.

Yıldız Tilbe, Umut Akyürek, Seda Sayan, Esra Özmen gibi sanatçıların sahne kostümlerini tasarlayan Seven, kilolu kadınların desenli kıyafetlerden uzak durması gerektiğini belirtti.

DESENLİ KUMAŞLARDAN UZAK DURUN

Oktay Seven, "Puantiye ve desenli kumaşlar her zaman kişiyi olduğundan daha iri gösterir. Bu yüzden daha pastel renkler ve düz kumaşlar tercih etmek kişiye genç ve dinamik görünüm verecektir. Geniş omuzlu hanımlar daha çok V yaka veya kurvaze yakalar tercih etmeliler. Bu tarz kıyafetler, hem omuz genişliğini gizler hem de göğsü dar gösterir. Eğer üst bedeniniz geniş ise açık renklerde pastel tonlarında bir bluz ve sade renkte dar bir jean veya pantolon ile daha fit bir görünüme sahip olabilirsiniz" açıklamasını yaptı.

Basenli kadınların ise dar paça pantolon tercih etmeleri gerektiğini belirten Oktay Seven, "Eğer geniş kalçalarınız varsa, boru paça pantolonları tercih etmelisiniz. Üst kısmınız iri, alt kısmınız daha inceyse üstler dar, altlar daha geniş olmalı. Ufak dekoltelerden kaçınmamalısınız. Kilonuz var diye bol kıyafetler giymek zorunda değilsiniz' dedi.

 

YORUMLAR

İpek

Harika tiyolar Oktay seven genç modacı severek takip ediyoruz ekranlarda görmek isteriz...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz