ÖZEL HABER! Jennifer Lopez'in Hayatı Belgesel Oldu!

Jennifer Lopez hakkındaki belgesel 'Half time' Tribeca Festivali 2022'nin açılış gösterimi olacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Beyonce. Taylor Swift. Ve şimdi, Jennifer Lopez. Kendisinden önceki birçok pop yıldızı gibi, Lopez de kameraların kontrolünü resmen ele alıyor ve bir Netflix belgeselinde hikayesini paylaşmak için kameraları kullanıyor.

Yeni duyurulan Halftime filminde, oyunculuk kariyerinden müzikal süperstarlığına kadar JLo'nun hayatına derinlemesine (ve birçokları için uzun zamandır beklenen) bir bakış atacağız. Geçmiş yılların diva liderliğindeki dokümanları gibi, bu da basit bir konser günlüğünden daha fazlası: Lopez'in en şiddetle korunan, özel anlarına bir bakış - sahne arkası erişim hayranlarının can attığı türden. İlk Yarıda Lopez bize perdenin arkasına bir göz atıyor - Shakira ile ikonik 2020 Super Bowl ilk yarı performansından (anladın mı?) Parlak röportajlarda görmediğiniz Lopez.

Halftime için yeni çıkan sanat eserinin ortaya koyduğu gibi, Temmuz ayında 53 yaşına giren ünlü konusu geleceğe korkusuz bir kararlılıkla bakıyor. Pek çok kişi Lopez'in yaşını yavaşlamak veya örtbas etmek ve sakinleşmek için bir neden olarak görse de İlk Yarı, onun sadece sesini yükseltmek için yükseldiğini kanıtlama şansı.

Jennifer Lopez hakkındaki belgesel 'Half time' Tribeca Festivali 2022'nin açılış gösterimi olacak.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz