ÖZEL: Gizem Özdilli 'Bir Daha Türkiye'ye Dönmem!'

Kıbrıs'a yerleşen Gizem Özdilli Yeni Günaydın'a konuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Son zamanda sanat dünyasının bir çok ismi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde ev alıp ileri ki dönemde yavru vatana yerleşme planı içinde.

Son yıllarda yavruvatanda ev alanlar arasında  Ajda Pekkan, Volkan Konak, Ziynet Sali, Mehmet Ali Erbil, Selçuk Yöntem, Hande Yener var. Manken Gizem Özdilli'de Girne'den ev alıp 5 ay önce İstanbul'u terk etti. Kıbrıs'ta çok mutlu olduğunu söyleyen Gizem Özdilli, sözlerine şöyle devam etti: "İstanbul'un beni çok yormuştu. Kalabalık ve trafikten artık nefes alamadığımı hissettim. 20 yıldır Kıbrıs'a geliyordum. En büyük hayalim buraya yerleşmekti sonunda hayalimi gerçekleştirdim."

İSTANBUL'A BİR DAHA DÖNMEM

Mankenliği bırakmadığını vücudunun elverdiği sürece podyumda olacağını söyleyen Özdilli, "Podyum beni bırakmadığı sürece mankenliğe devam edeceğim. Burada gönüllü turizm elçisi oldum. Sosyal medyadan adayı bilmeyen insanlara adayı tanıtıyorum. İstanbul'a dönmeyi düşünmüyorum. Buraya yerleşerek daha sakin bir hayatı tercih ettim. İyi ki böyle bir karar almışım. Burada kendimi buldum. Adanın havası, doğası çok güzel, yavruvatan güzellik anlayışımı tamamen karşılıyor" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz