ÖZEL: Davut Güloğlu'nun Ağaca Bakışı Nasıl Değişti?

Güloğlu geçmişte verdiği bir röportajda, baktığı ağaçta bile kadın gördüğünü söylemişti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın
Yeniden Refah Partisi İstanbul 1.Bölge 2. Sıradan milletvekili adayı şarkıcı Davut Güloğlu, magazin dünyasında sık sık değiştirdiği sevgilileri ve kendinden yaşça çok küçük isimlerle yaşadığı aşklarla anılıyordu.

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Aydın İl Başkanlığı'nda yapılan toplantıda "kadın-erkek yan yana fotoğraf çekilemez" tartışması çıkmıştı. İslamiyette kadın ve erkeğin yan yana oturmayacağını savunanlar Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı ve  İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı şarkıcı Davut Güloğlu'nun çapkınlıklarını unuttular. Güloğlu'nun 2009 yılında verdiği bir röportaj gündeme bomba gibi düştü.

İŞTE O HABER...

Tıp dilinde 'Satiriasis', halk arasında ise 'azgınlık' denilen seks bağımlılığı ünlü şarkıcı Davut Güloğlu'nu pençesine almış. Tedavi için Avrupa'ya gittiğini söyleyen Güloğlu yaşadıklarını şöyle anlattı: 'Bu hastalığın tarifi çok zor. Bu hastalık kadın düşünmekle alakalı değil.Baktığı objeyi kadın olarak görüyorsun. Güzel çirkin ayrımı da olmuyor. Bu hastalığa yakalananlar günde 10 kadınla birlikte olabilir.  Ben de çok rahatsız olmaya başlayınca doktora gittim."

23 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİ

 Yeliz Şar, Nez, Ece Erken, Pelin Subay gibi birçok ünlü isimle aşk yaşayan Davut Güloğlu'nun son sevgilisi ise kendinden 23 yaş küçüktü. Güloğlu, 23 yaş küçük sevgilisi Neslihan Aksu ve kendi adını köprünün altına lazerle “Davut ve Neslihan” yazdırmayı da ihmal etmemişti.

O TARİHTE YAYINLANAN HABERLERİN LİNKLERİ:

https://www.haberturk.com/haber/haber/132669-nereye-baksam-kadin-goruyordum

https://www.ucankus.com/detay/293/ama-ne-ask-davut-guloglu-popcu-emel-le-olabilmek-icin-bir-serveti-gozden-cikardi

https://www.sabah.com.tr/magazin/iste-davut-guloglunun-23-yas-kucuk-sevgilisi-4015439?paging=2

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/nez-e-donecek-kadar-gurursuz-degilim-344363

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz