ÖZEL: 'Allah Sadece Acun'a mı 'Yürü Ya Kulum' Dedi?'

Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, iş insanı ve televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında şok açıklamalarda bulunmuştu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Mehmet Ali Erbil'den Acun Ilıcalı'ya Hodri Meydan: Hakan Şükür ile Her Ay Fethullah Gülen'i Ziyaret Ettiler

Evliyken Şeyma Subaşı İle Zina Yapmadı mı?

Ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, iş insanı ve televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında şok açıklamalarda bulunmuştu. Erbil, Acun Ilıcalı'nın zamanında elinde mikrofonla röportaj yapabilmek için bir saat kapısında beklediğini hatırlatırken,"3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere'de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... " sözleriyle kazandığı servetin kaynağının nereden geldiği sorusunu sormuştu...

Hakan Şükür İle Her Ay Pensilvanya'ya Gidiyorlardı

Konuyla ilgi Yeni Günaydın'a özel açıklamalar yapan Mehmet Ali Erbil, "Yaptığım açıklamanın sonuna kadar arkasındayım. Eğer Dilan Polat'ı sorguluyorsak Acun Ilıcalı'yı da sorgulayalım. Ben bu ülkenin namuslu, vergisini son kuruşuna kadar ödeyen çalışan bir vatandaşıyım. Sorgulamak her vatandaşın hakkıdır. Sayısız tekneler, arabalar, özel uçaklar, futbol takımları, televizyon kanalları. Nerden geliyor bu para? Nedense bu kadar varlığı olanlara Allah yürü ya kulum diyor, başka garibana neden Allah yürü ya kulum demiyor. Kendisi Adnan Hoca'nın eski müridi değilmiydi ? Adnan Hoca ve yanındakiler 3800 yılla yargılanıyor. Ayrıca Hakan Şükür ile her ay Fethullah Gülen'in yanına Pensilvanya gitmediler mi? Bunu da açıklasınlar..." dedi.

Evliyken Şeyma Subaşı İle Beraber Oldu

"Bu ülkede bir benim adım çapkına çıktı" diyen Erbil, "Acun Ilıcalı evliyken o dönem 18 yaşında olan Şeyma Subaşı ile zina yapmadı mı, onlar yapınca nedense kimsenin gıkı çıkmıyor. Ama Mehmet Ali Erbil'in adı sadece çapkınlıkla anılıyor" diye konuştu.

Özlem Uçar- Yeni Günaydın

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz