Nihat Hatipoğlu'ndan Kötü Haber Geldi!

Daha önce de hastaneye yatan Hatipoğlu bu kez ameliyat olacak. Peki Nihat Hatipoğlu'nun hastalığı ne? İşte yanıtı...

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan kötü haber geldi. Daha önce de hastaneye yatan Hatipoğlu bu kez ameliyat olacak. Sosyal medyadan sevenlerine seslenip, dua istedi. Peki Nihat Hatipoğlu'nun hastalığı ne? İşte yanıtı...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında dini sohbetler yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'ndan sevenlerini korkutan haber geldi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf sonrası herkes "Nihat Hatipoğlu'nun hastalığı ne?" diye sorgulamaya başladı. 

Geçtiğimiz temmuz ayında tansiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Hatipoğlu, bugün anjiyo olacak. 

Hatipoğlu'nun 1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Nihat hocamız yarın (bugün) sabah kalp anjiyosu ameliyatı olacak. Sizlerden hocamız için dua istirham ederiz" ifadeleri kullanıldı.

3 hafta önce tansiyon nedeniyle hastanelik olan Hatipoğlu, sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ani bir rahatsızlığım oldu ama hamd olsun şimdi iyiyim. Arayan, dua eden, ilgilenen bütün kardeşlerime sevgilerimi iletiyorum. Rabbim iyi temennilerde bulunan siz kardeşlerimi korusun. Hepimiz duaya muhtacız. Kimse 2 dakika sonrasını garanti edemez. Duayla kalın" demişti.

İşte o paylaşım...


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz