Netflix'teki Korku Filmi, İzleyenlerin Ödünü Kopardı!

"Neredeyse altımı ıslatacaktım"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir izleyici Twitter'a "Eli diye bir korku filmi izliyorum ve nasıl uyuyacağımı bilmiyorum" diye yazdı

2019'da çıkan ancak Netflix'te yeni yayımlanmaya başlayan cesur korku filmi Eli, sosyal medyada gündem yarattı. Tüyler ürpertici film, perili bir tecrit merkezine yerleştirilen, ağır hasta bir çocuğu konu alıyor.  

11 yaşındaki Eli ve ailesi, çocuğun hastalığını tedavi etmeye çalışırken ne yapacaklarını bilemiyor ve onu Dr. Isabella Horn'un gözlerden uzak tıbbi tesisine getiriyor.

Dayanılmaz derecede acı verici tedavilere maruz kaldığı tuhaf hastanede Eli, pencereden konuştuğu Haley adlı genç bir kızla arkadaş oluyor. Eli evin perili olduğunu düşünürken, Haley ona inanan tek kişi oluyor.

Yönetmenliğini Ciarán Foy'un üstlendiği filmin senaryosuysa David Chirchirillo, Ian Goldberg ve Richard Naing imzasını taşıyor. 

Korku filmi meraklıları, platformdaki Eli'ı izledikten sonra düşüncelerini Twitter'da paylaştı.

Netflix'in bazı kafadan kontak filmleri var kardeşim. Eli diye bir korku filmi izliyorum ve nasıl uyuyacağımı bilmiyorum.

Bir başkasıysa şu yorumu yaptı: 

Netflix'teki Eli tam bir başyapıt. Bir korku filminde istediğim her şeye sahip.

Filmi izleyen başka biri de şöyle yazdı:

Netflix'te yayımlanan Eli'ın muhtemelen izlediğim en heyecan verici korku filmi olduğunu söylemeliyim. Olay örgüsü harika ve beni gerçekten kendine bağladı, bundan sonra ne olacağını görmek için sabırsızlanıyorum.

Dördüncü bir kişi ise, "Eli gerilim, gizem ve korkunun iyi bir karışımı" diye yazdı.

Bir başkası da filmi izlerken hop oturup hop kalktığını söyledi:

Eli'ı Netflix'te izledim, ayakta korku filmi izlemek harikaydı.

"Korku arıyorsanız Netflix'teki Eli'ı deneyin, neredeyse altımı ıslatıyordum, o kadar çok zıpladım ki" diyen bir diğer izleyici çok korkmasına rağmen filmi meraklısına önermeyi ihmal etmedi.

Filmi tavsiye eden bir başka korku meraklısı da "İyi bir korku filmi izlemek istiyorsanız Netflix'te Eli'ı izleyin. Ben iki kez izledim" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz