Narin'in Tutuklu Amcasıyla İlgili Yeni Gelişme!

Diyarbakır'da 19 günlük arama çalışmalarının sonucunda öldürülmüş olarak bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili bir numaralı şüpheli konumunda olan amcası Salim Güran'la ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında bir çuval içerisine üzeri taşlarla gizlenmiş şekilde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetinin aydınlatılması için soruşturma sürerken yeni bir gelişme yaşandı.

AVUKAT DAVADAN ÇEKİLDİ

Cinayetin 1 numaralı şüphelisi olarak tutuklanan Narin'in amcası Salim Güran'ın avukatı, Güran'ı savunmakla ilgili kararını değiştirdi.

Avukat Seda Tuğrul davadan çekildiğini bildirdi. Tuğrul, "Bir anne olarak davanın takipçisi olacağım." ifadelerini kullandı. Tuğrul'un "Basına ve kamuoyuna duyuru" başlıklı açıklaması şu şekilde:

"Kamuoyunun yakından takip ettiği Narin Güran olayı hepimizi derinden üzmüştür.

Şüpheli Salim Güran'ın olayla ilgili somut delil bulunmadan tutuklanmış olduğu 5 Eylül 2024 tarihinde Narin'in yaşayıp yaşamadığı dahi bilinmezken Anayasa'nın vermiş olduğu savunma hakkı kapsamında müdafiilik görevi üstlenmiş isek de;

Dosyada gelinen aşamada diğer sanık ve gizli tanık beyanları, Narin'in ölü olarak bulunması, dosyaya dahil edilen adli tıp raporlarını göz önünde bulundurarak bir anne olarak savunmaya devam edemeyeceğimden müdafilik görevinden çekilmiş bulunmaktayım.

Güzel kızımız Narin'in bu yaşadıklarının derin hüznü ve acısını bir anne olarak doğrudan içimde hissediyorum. Dosyanın bundan sonra sanık müdafi olarak değil, bir anne olarak, bir vatandaş olarak yakından takipçisi olacağımı, adil bir yargılamanın gerçekleştirilmesi, tüm sorumluların yargılanması temennisi içinde olacağımı tüm kamuoyu ve basınla paylaşırım."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz