Naomi Campbell Cami Ziyareti Fotoğrafını Paylaştı!

Naomi Campbell , küçük çocuğuyla anne-kız zamanının tadını çıkarıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Mayıs 2021'de kızının gelişini duyurduğundan beri Campbell, sosyal medyada çocuğunun  fotoğrafını paylaştı.

Naomi Campbell , küçük çocuğuyla anne-kız zamanının tadını çıkarıyor.

52 yaşındaki süper model, Pazartesi günü Instagram'da kendisi ve kızının Abu Dabi'deki Şeyh Zayed Ulu Camii'nde çekilmiş bir dizi fotoğrafını paylaştı.

Campbell, ilk birkaç fotoğraf için model benzeri bir poz verdi ve ardından, kendisinin ve kızının yer işaretinin dışında dururken el ele tutuştukları tatlı enstantanelerini gösterdi.

Birlikte yürüdükleri ve camiyi keşfettikleri tatlı bir video ile bitirdi.

Gönderinin bir kısmına " Şeyh Zayed Ulu Camii'nin ihtişamı @sheikhzayedgrandmosque " yazdı.

Mayıs 2021'de kızının gelişini duyurduğundan beri Campbell, sosyal medyada tek çocuğunun yalnızca bir avuç fotoğrafını paylaştı.

Son bakış, çiftin yeni yıla PrettyLittleThing'in kurucusu Umar Kamani'nin ev sahipliği yaptığı bir partide başladığı bu ayın başlarındaydı .

Partiden fotoğraflarda, ikisi etkinliğe girerken Campbell küçük kızını tutarken görülüyor. Model, uzun pelerinli beyaz bir elbise içinde ışıl ışıl görünüyor, kızı ise beyaz dantel bir kıyafet ve saçlarında bir fiyonk takıyor.

Campbell'ın galerisindeki bir başka fotoğrafta, okyanusun önünde oturan anne-kız çifti 2022'ye veda ederken suya el sallıyor.

Campbell, " Mutlu Yıllar ! Canlarım, Tanrı sizi ve ailenizi yıl boyunca mutlu ve sağlıklı tutsun," diye söze başladı.

Kızını kucağına aldığında 50 yaşında olan Campbell, geçtiğimiz Şubat ayında kendisinden büyük arkadaşlarını çocuk sahibi olma konusunda "tereddüt etmemeleri" konusunda teşvik ettiğini paylaşmıştı.

O zamanlar 9 aylık kızıyla birlikte British Vogue'un Mart 2022 sayısının kapağında yer aldı ve uzun süredir bebek sahibi olma arzusu hakkında dergiye açıldı.

"Bir gün anne olacağımı her zaman biliyordum ama bu hayal edebileceğim en büyük mutluluk. Ona sahip olduğum için şanslıyım ve bunu biliyorum" dedi.

Campbell, annelikle ilgili yeni bir "tamamen özverili" tavrına sahip olduğunu ve kızıyla arasındaki 50 yıllık farkla ilgili bir sorunu olmadığını, hatta daha büyük arkadaşlarını da bebek sahibi olmaya teşvik ettiğini kabul ettiğini açıkladı.

"Hepsine söylüyorum, yapın! Tereddüt etmeyin!" o ekledi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz