Müstehcen Sahneleriyle Gündem Olan Film!

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerinde yer aldığı +18 komedi filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), çıplak sahneleri nedeniyle R derecelendirmesi aldı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerinde yer aldığı +18 komedi filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), çıplak sahneleri nedeniyle R derecelendirmesi aldı. Dünya çapında 50 milyon dolar barajını da aşan film, gişede büyük başarı yakaladı. Film, müstehcen sahneleriyle gündem oldu.

Rekor kırdı! Müstehcen sahneleriyle gündem olan film 'No Hard Feelings'te Jennifer Lawrence rüzgarı

Kimsenin onun hakkında ne düşündüğünü umursamayan bir Uber sürücüsü olan Maddie'yi canlandıran Jennifer Lawrence, başrolünde yer aldığı komedi filmi "No Hard Feelings" (Büyü de Gel) ile gündem oldu. 

Kadrosunda Lawrence'ın yanı sıra Andrew Barth Feldman, Matthew Broderick, Laura Benanti, Natalie Morales, Scott MacArthur ve Ebon Moss-Bachrach'ı bulunduran filmde adeta Jennifer Lawrence rüzgarı esti.

23 Haziran'da vizyona giren +18 komedi filmi "No Hard Feelings", müstehcen sahneleri ve konusu nedeniyle sinemada R derecelendirmesi aldı.

Dünya çapında 50 milyon dolar barajını da aşan film, gişede büyük başarı yakaladı. R derecelendirmeli filmler arasında ise rekora koştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz