Murat Övüç'e Şantaj Şoku!

Oğlunun çıplak görüntülerini çekip yedeklediler

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Murat Övüç, bu kez oğlunun uygunsuz video ve resimleriyle gündeme geldi. Oğlunun yakın arkadaşlarının şantajına maruz kaldığını açıklayan Övüç ateş püskürdü.

Konuşma tarzı, abartılı makyajları ve kombinleriyle tüm gözleri üzerine çekmeyi başaran Murat Övüç, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. 

GELİNİNE 2 KG ALTIN TAKMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda oğlunun nişanında gelininde 2 kg altın takarak gündeme gelen Murat Övüç, açıklamalarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. 

"İNTİHAR EDECEĞİM, YETER!"

Geçtiğimiz günlerde ablaları ve oğlunun isteklerinden bıktığını söyleyen Övünç, "Düşün yakamdan ya ben 56 yaşındayım, sizi mi düşeneceğim? Bana ne sizden ya? Oğlumdan bana ne? Çok sıkıldım. Bak son kez söylüyorum bana özgürlüğümü verin yeter. Oğlum dahil! Buramdayım, intihar edeceğim, yeter" diyerek tepkisini dile getirmişti. 

"OĞLUMUN UYGUNSUZ VİDEOLARINI VE RESİMLERİNİ ÇEKMİŞLER"

Ailesini ifşa eden Murat Övüç'e bir şok daha geldi. Ünlü fenomen, oğlunun şantaja uğradığını ve arkadaşları tarafından uygunsuz görüntülerinin çekildiğini söyleyerek açtı ağzını yumdu gözünü...

"OĞLUMUN UYGUNSUZ NEYİ OLABİLİR?"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Övüç; "Oğlumun her gün bizde olan yakın arkadaşları onun uygunsuz videolarını ve resimleri çekmişler gizle gizli. Bunlar yedikleri kaba pisleyen ş****sizler. Oğlumun uygunsuz neyi olabilir? Bir cahillik yaptı, ne yaptıysa yaptı... Neden gizli çekiyorsunuz?" dedi. 

"SEN KİME ŞANTAJ YAPIYORSUN?"

Açıklamalarına devam eden Övüç, "Bu bir suç değil mi? Bizim evimizde bunu siz nasıl yapıyorsunuz? Bir de para vermezsen biz bunları yayınlarız diyorlar. Yayınlasana. Sen kime şantaj yapıyorsun?" diyerek adeta ateş püskürdü.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz