Mine Kırıkkanat: 'Kullanıldım'

Kırıkkanat, özür mesajı yayımladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İki sene önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında iddialarda bulunan Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat kullanıldım diyerek özür mesajı yayımladı

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat, iki sene önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi hakkında "çok can alıcı, yakıcı bir dosya" olduğunu iddia etmişti. Ancak Kırıkkanat, 2021'de katıldığı bir yayında bu iddiasının yanlış olduğunu ve söz konusu dosyanın yandaş basının elinde olduğunu belirtmişti.

Son zamanlarda, bu iddialar yeniden gündeme geldi. Oda TV, Kırıkkanat'ın eski iddialarını tekrar hatırlatarak, söz konusu dosyanın aslında önemsiz bir içeriğe sahip olduğunu ortaya çıkardı. Bunun üzerine Kırıkkanat, Twitter hesabından yaptığı açıklamada hata ettiğini ve özür dilediğini belirtti. 

Kırıkkanat açıklamasında "Bugün gelinen noktada, önemi bile kalmayan bu dosya içeriğiyle kullanılmak istendiğimi ve ilişikteki konuşmayı yaparak, ne yazık ki kullanıldığımı kabul etmek zorundayım. Hata ettim, özür dilerim…" ifadelerini kullandı. 

Ayrıca Kırıkkanat, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktığını ancak sonradan sağladığı birlik ve harcadığı çaba ile cumhurbaşkanlığını hak ettiğine ikna olduğunu söyledi. Kırıkkanat, Kılıçdaroğlu'nun tarihe geçecek bir cumhurbaşkanı olacağına inandığını da ifade etti.


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz