Middleton Yeni Bir Instagram Hesabı Açtı!

Kate Middleton sosyal medyadaki varlığını genişletiyor!

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Galler Prensesi, bir buçuk yıl önce kurduğu Kraliyet Vakfı Erken Çocukluk Merkezi'ni tanıtmak için yeni bir kampanya başlattı.

41 yaşındaki Galler Prensesi, Salı günü Kraliyet Vakfı Erken Çocukluk Merkezi'nde bir hesap oluşturan yeni bir Instagram sayfası açtı. Prenses Kate , yaşamın ilk beş yılının önemi konusunda farkındalık yaratmak ve daha parlak bir toplum için sonuçları ilerletmek amacıyla Haziran 2021'de kendisi ve Prens William'ın daha büyük Kraliyet Vakfı bünyesindeki organizasyonu kurdu .

Kate ayrıca yeni Instagram sayfasında yayınlanan ve bir çocuğun hayatının ilk yıllarının kalıcı etkisinden bahsettiği bir videoda rol aldı.

"Erken çocukluğumuz, hamilelikten beş yaşına kadar geçen süre, temel olarak hayatımızın geri kalanını şekillendiriyor" dedi. "Ancak bir toplum olarak, şu anda zamanımızın ve enerjimizin çok daha fazlasını sonraki yaşam için harcıyoruz. Bugün Kraliyet Vakfı Erken Çocukluk Merkezi, sahip olabileceğimiz yaşam değiştirici etki konusunda farkındalık yaratmak için Shaping Us adlı yeni bir kampanya başlatıyor. Çocuklar ve onlara bakanlar etrafında destekleyici, besleyici bir dünya inşa ettiğimizde."

"Çünkü kolektif zamanımızı, enerjimizi ve kaynaklarımızı bu en önleyici yıllara odaklayarak, gelecek nesillerin fiziksel ve zihinsel sağlığı ve mutluluğu için büyük bir fark yaratabiliriz."

Pazartesi günü başlayan Bizi Şekillendirme kampanyası , "bir çocuğun hayatının ilk beş yılının hayati önemine ilişkin kamuoyu anlayışını artırmayı" ve "zamanımızın stratejik açıdan en önemli konularından birine" bilimsel ilgiyi getirmeyi amaçlıyor. Kraliyet Vakfı .

Sohbeti yükselten Prenses Kate , Pazartesi günü Londra'da dönüm noktası niteliğinde bir konuşma yaptı ve ardından bebeklerin ve küçük çocukların ilk deneyimlerine yanıt olarak nasıl geliştiğini vurgulayan bir kil yapım filmi yayınlandı .

Kraliyet, Salı günü yola çıktı ve kampanyayı Leeds Kirkgate Market'e getirdi . Orada satıcılarla ilk yıllar hakkında sohbet etti ve alışverişe çıkan halkla bağlantı kurdu. Londra'nın yaklaşık 200 mil kuzeyinde bulunan Leeds'te çocukların ve gençlerin ilgi alanları hayatın merkezinde yer alır. Şehir, Birleşik Krallık'ta çocukların ve gençlerin büyümesi için en iyi yer olma hırsına sahiptir.

Yeni Instagram sayfası, satıcılarla konuşan Kate de dahil olmak üzere ziyaretten fotoğraflar paylaştı.

Prenses Kate'in de şehirle kişisel bir bağlantısı var - babası Michael Middleton'ın doğduğu yer ve Yorkshire ilçesinde aile ataları var.

Yorkshire, Harrogate'den 75 yaşındaki Shirley Wainwright, Princess Kate ile konuştu ve PEOPLE'a şunları söyledi: "Burada olmayı gerçekten dört gözle beklediğini söyledi. geri dönmeye kararlı."
Princess Kate, Shaping Us kampanyasının büyük bir dijital sergisini pazarda sergiledikten sonra, ziyaretine şaşıran heyecanlı müşteri kalabalığının arasından -yavaşça- geçti. Bebeklerini taşıyan iki anne gözüne ilişti. Yanında 8 aylık Sadie bebeği olan Louise Keith, PEOPLE'a şöyle diyor: "Ona Leeds'in çocuk yetiştirmek için harika bir yer olduğunu anlattık. Kampanyası harika bir girişim. İhtiyacı olan insanlar için iyi. Biz Etrafımızda iyi bir topluluk ağımız olduğu için şanslıyız, ama olmayanlar için iyi."

York'tan 75 yaşındaki Joan Dove, Kate'in kendisiyle tanıştığına memnun olduğunu söylemesi karşısında şok oldu . Dove, "Onun gibi birinin bunu söylemesi küçük düşürücü," diyor. "Kampanyayı televizyonda gördüm. Çocuklar için çok iş yapıyor. İnsanlara karşı çok doğal."

Kraliyet Vakfı Erken Çocukluk Merkezi ayrıca yeni Instagram sayfalarında Kate'den bir video mesaj yayınladı ve Kate "kolektif zamanımızı, enerjimizi ve kaynaklarımızı bu en önleyici yıllara odaklayarak büyük bir fark yaratabiliriz " dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz