Meta’nın Yarının Yaratıcıları Girişimi!

Meta, içerik oluşturucuların bir kitle oluşturmaları ve bu oluşumdan gelir elde etmeleri için ‘Yarının Yaratıcıları’ girişimini başlatıyor.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Meta, içerik oluşturucuların bir kitle oluşturmaları ve bu oluşumdan gelir elde etmeleri için daha iyi bir platform sağlama misyonunu üstlenerek, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’dan bir dizi yaratıcıyı öne çıkaran yeni bir ‘Yarının Yaratıcıları’ girişimini başlatıyor.

Meta, hedef kitlelerini genişletmelerine ve teknolojilerde tutkularını mesleğe dönüştürmelerine yardımcı olmak için önümüzdeki yıl seçilen içerik oluşturucularla birlikte çalışacağını söylüyor. Yarının Yaratıcıları mini sitesi aracılığıyla, seçilen tüm katılımcıları çalışmalarından örneklerle birlikte incelenebilir.

Site kendi sosyal platform içeriklerine nasıl yaklaştıklarını değerlendirmelerine yardımcı olabilecek, en son yaratıcı trendlere farklı yaklaşımların yer aldığı ilginç bir vitrin olarak tanımlanıyor. Ayrıca, bölgesel içerik trendleri ve farklı pazarlardaki içerik oluşturucuların çevrimiçi olarak neler yaptığı hakkında bazı ilginç bakış açıları sağlıyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz