Meta Tarafından Yenilikler

Meta, veri kaybını nasıl azaltabileceğine ilişkin yeni kılavuz yayınladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Meta, markaların yeni gizlilik değişikliklerinin sonucunda veri kaybını nasıl azaltabileceğine ilişkin yeni kılavuz yayınladı.

Kılavuz, veri kaybını azaltmak için atmanız veya en azından göz önünde bulundurmanız gereken bir dizi önemli adımı ve bunların kampanyalarınız üzerindeki etkilerini özetlemekte.

Reklam etkinliğini en üst düzeye çıkarmak için planlama çok önemli ve potansiyel veri kaybıyla mücadele etmek veya en azından nerede kaybettiğinizi bilmek ve kendi veri toplama süreçlerinizi en iyi nasıl yönetebileceğinizi anlamak için tanımlanmış bir stratejiye sahip olmanız gerekir.

Her uygulama ve ağ, aynı duruma karşı koymak için kendi sistemlerinde çalışıyor, ancak reklam hedefleme sürecinizi iyileştirmek için kesinlikle bu ipuçlarını göz atmaya değer.

Meta, düşen etkileşimi desteklemek için de Messenger’a “Topluluk Sohbetleri” kısmı ekliyor.

Bugün sınırlı sayıda kullanıcıyla test edilerek başlatılan Topluluk Sohbetleri, insanların bir Facebook Grubu oluşturmasına, sohbetler ve ses kanalları başlatmasına ve başkalarını yeni gruplarına katılmaya davet etmesine olanak tanıyor.

Meta konu ile ilgili olarak bu deneyimin, Messenger ve Facebook Gruplarını sorunsuz bir şekilde harmanlayarak insanların istedikleri zaman, istedikleri yerde ve şekilde bağlantı kurmalarına olanak tanıdığını; yöneticileri, insanların bir gönderiye yorum yapmasını beklemek yerine artık bir konu hakkında bir konuşma başlatabileceğini ve anında yanıt alabileceklerini belirtti.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, çoğu insanın içeriği keşfetmek için mesajlaşmayı kullandığını; ortak ilgi alanları paylaşan insanlara bağlantı kurmanın yeni bir yolu olarak topluluk sohbetleri oluşturduklarını; Meta’nın bunu, yaklaşımını temelden değiştirmek için bir kaldıraç olarak kullanmaya çalıştığını söyledi.

Meta, doğru bir şekilde yapabilirse insanların uygulamalarında daha fazla zaman geçirmesini sağlayabileceğini düşünüyor ancak erken geri bildirimler bunun işe yaramadığını gösteriyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz