Meksika'nın Survivor'ı Bartın'da Çekiliyor!

Bartın'a hayran kaldılar

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Meksika'nın Survivor'ı "La Isla"nın çekimleri Bartın'da gerçekleşti. Yunanistan ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde gerçekleşen çekimlerin çeşitli illerde de devam etmesi bekleniyor.

Meksika'nın Survivor'ı "La Isla"nın çekimleri Bartın'da gerçekleşti.

Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Bartın'da çekimleri yapılan ve Meksika'daki bir televizyon kanalında yayınlanacak olan "La İsla" isimli yarışma programının çekim setini ziyaret etti. Vali Arslan'a bilgi veren yarışmanın Yönetmeni Arif Çabuk, yarışma çekimlerinin Bartın ve Zonguldak'tan sonra ise Ata Demirer'in yaşadığı Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde devam edeceğini söyledi.

Yunanistan ve Türkiye'de

Meksika'da Survivor formatı ile ekranlara gelen La Isla isimli yarışma programının çekimleri Türkiye'de devam ediyor. Yunanistan'da başlayan programın 6. ve 7. bölüm çekimleri Bartın ile Zonguldak'ta gerçekleştiriliyor. Çekimler daha sonra Çanakkale'de devam edecek.

Bartın'a hayran kaldılar

Yönetmen Arif Çubuk ise, Bartın'ı çok beğendiklerini ve burada çalışmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Muhteşem doğasının yanı sıra yöre halkının kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Çabuk, kentteki güvenlik güçlerinden, yerel yönetici, kamu görevlilerine kadar herkesin kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade etti. Vali Arslan ve Müdür Koçak'a da teşekkür eden Çabuk ''Her konuda çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim. Ayrıca bu kültürü Meksika'da göstermek bizleri de çok mutlu ediyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz