Mansur Yavaş'ın Basın Danışmanı Gültekin İstifa Etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın basın danışmanı Volkan Gültekin görevinden istifa etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın uzun süredir danışmanlığını yapan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Koordinatörü Volkan Gültekin görevinden istifa etti.

Volkan Memduh Gültekin yaptığı açıklamada, "Veda zamanı... Öğretmenim, ağabeyim ve Başkanım Sayın Mansur Yavaş'a hizmet etmek benim için büyük bir onurdu. Ömür boyu gönül bağımız sürecektir. Hakkınızı helal ediniz. Saygılarımla." ifadelerini kullandı.

İşte Gültekin'in veda mesajı:

VEDA ZAMANI!

"Ayrılık da sevdaya dahil" demiş Attila İlhan...
Siyasi idolüm ve Başkanımız Sayın Mansur Yavaş ile yolculuğa 15 yıl önce çıktım. 2009 seçimlerinde sahada görev aldım. 2014 seçimlerinde hem sahadaydım hem de danışmanlığını yaptım.
2019 seçimlerinden önce yollarımız yine kesişti. Seçim sürecinin iletişim kampanyasını bu kez ben yönettim. Seçim sonrası da Mıllk tüm iletişim süreçlerini ekibimizle birlikte bugüne dek taşıdım. 2023 genel seçimleri ve 2024 yerel seçimlerinde de aynı şekilde görevimi yerine getirdim.
Ne mutlu ki bu süreçte yapılan tüm anketlerde Sn. Başkanımız her zaman zirvede yer aldı.
Yeni dönemde, kendi aldığım kararla, Ankara Büyükşehir Belediyesi hikayemin sonuna geldik. Mesai arkadaşlarımla irlikte nitelikli bir öykü yazdığımızı düşünüyorum. inanıyorum ki tohumunu attığımız, filizlenen ve yeşeren iletişim sistemimiz yıllarca daha da büyüyüp başarıdan başarıya koşacaktır.
Bu süreçte, kentime ve ülkeme şerefle hizmet etme fırsatı verdiği için Sayın Başkanımıza, emekleri için her biri pek kıymetli olan mesai arkadaşlarıma ve yüreklerini açarak yanımda oldukları için tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.
Yeni sayfada görüşmek dileğiyle...

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz