MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay Hastaneye Kaldırıldı!

Meclis'teki gerginlik sonrası olan oldu

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

TBMM'de bugün İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında gerginlik yaşanmıştı. Bugün Akçay'ın yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akçay'ın beyninde kist tespit edildiğini aktardı.

TBMM Genel Kurulu'nda en düşük emekli aylığının 12 bin 500 liraya yükseltilmesini de içeren Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri sırasında İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında gerginlik yaşanmıştı. Türkoğlu kendisine vurduğunu söylediği Akçay'a sert tepki göstermişti. Türkoğlu, araya giren milletvekillerince Genel Kurul Salonundan çıkarılmıştı.

AKÇAY HASTANEYE KALDIRILDI

Gazeteci İsmail Saymaz, dün yaşanan gerginlik sonrası bugün Akçay'ın tansiyonunun yükseldiğini ve hastaneye kaldırıldığını belirtti. Yapılan incelemelerde Akçay'ın beyninde bir kist tespit edildiğini aktardı.

Saymaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün öğleden sonra Erkan Bey'in tansiyonu yükseldi. Akçay tansiyon yükselmesi üzerine Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemelerde beyninde bir kistin olduğu, bundan dolayı bir rahatsızlığın baş gösterdiği belirtildi. Bununla ilgili Akçay'ın ameliyat olacağını bana aktardılar. Erkan Bey'in yoğun bakımda olmadığı, sağlık durumunun iyi olduğunu ve ziyaretçileri kabul ettiğini bana bildirdiler. "


 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz