MGK'da Duygu Dolu Anlar!

"Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan MGK’da son kez yer aldı. Avsever, Erdoğan'ın elinden aldığı hediye sonrası bu şura ile emekliliğe ayrıldığını belirterek, "Bir subayın gelebileceği en üst seviyeye geldim. Teşekkür ederim" dedi. Erdoğan, bu sırada duygulanan Avsever'e sarılarak, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık." ifadesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısına son kez katılan komutanlara hediye takdim etti. Tören sırasında ise duygu dolu anlar yaşandı.

30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ve MGK Genel Sekreter Yardımcısı Tuğgeneral Alper Eser'e saat ve çini hediye edildi.

Avsever, Erdoğan'ın elinden aldığı hediye sonrası bu şura ile emekliliğe ayrıldığını belirterek, "Bir subayın gelebileceği en üst seviyeye geldim. Teşekkür ederim" dedi.

Erdoğan, bu sırada duygulanan Avsever'e sarılarak "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık. Sağ ol" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz