Lise Önüne Asılan İngilizce İlan Skandalı!

"Zayıf ve kısa boylu bir kız öğrenci arıyorum. Bikini ve şort giymeli ve sigara içmemeli"

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

Bir lisenin önüne asılan İngilizce ilan polisi alarma geçirdi. "Zayıf ve kısa boylu bir kız öğrenci arıyorum. Bikini ve şort giymeli ve sigara içmemeli" ifadelerinin geçtiği ilan asan ve ismi açıklanmayan bir kişi tutuklandı.

Bir lisenin önüne asılan ilan nedeniyle ada ayağa kalktı. Yunanistan'ın Rodos adasında bir lisenin önüne asılan ilan polisi de alarma geçirdi.

İngilizce ilan yazan kişinin adada yaşayan bir Norveçli olduğu ortaya çıktı. İlanı fark eden veliler hemen yetkililere haber verirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yunanistan basınında yer alan habere göre İsmi açıklanmayan Norveçli, ilanda "Bana 2 saatlik yürüyüşümde eşlik edecek zayıf ve kısa boylu bir kız öğrenci arıyorum. Bikini ve şort giymeli ve sigara içmemeli. 15 euro vereceğim, benimle tavernanın önünde Perşembe günü 13.00'te buluşun" yazılıydı.

YERİ TESPİT EDİLDİ
Rodos genelinde yapılan aramaların ardından polis memurları, reşit olmayanları cinsel eylemlerde bulunmak amacıyla azmettirmekten hakkında dava açılan Norveçlinin yerini tespit etti.

Norveçlinin, aleyhindeki hükümlerin öngördüğü prosedürü takip etmek üzere bugün savcılığa getirilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz