Kuyu-15 Operasyonu: 30 Şüpheli Yakalandı!

Yerlikaya, Kırklareli merkezli olarak İstanbul, Tekirdağ ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen "KUYU-15" operasyonu hakkında bilgi verdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Yeni Günaydın

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kırklareli merkezli olarak İstanbul, Tekirdağ ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen "KUYU-15" operasyonu hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya, Nizamettin Gündüz ve Ercan Kartay'ın liderlik ettiği iki husumetli organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 30 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kırklareli merkezli 4 ilde birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “Kuyu-15” operasyonlarında 30 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten adam öldürmeye teşebbüs, yağma, mala zarar verme, tefecilik, fuhuş ve insan kaçakçılığı, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarına yönelik 4 ilde operasyon düzenlendiğini belirtti.

Operasyon sonucu 8 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek ve çok sayıda fişek ele geçirildiğini aktaran Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki suçta kibirlenenler, halkımızın huzurunu kaçıranlar, organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz